MEGOLDUNK Neked mindent! Már ehetsz TEJBERIZST DIÉTÁBAN, ráadásul VEGÁN kiadásban és csak egy kattintásra van tőled! Eljött az idő, hogy visszahozd a gyerekkori kedvenced, FEHÉRJEDÚS és egészséges formában – amiben nincs helye se a cukornak, se mértéktelenül sok szénhidrátnak. Sőt mondok még valamit: ezt a tejberizst FŐZNI SEM KELL!
A Peak Tejberizzsel végre egy tényleg FINOM, 100% természetes növényi fehérjés finomságot hoztunk Neked, amivel egyszerűen beviheted a szükséges fehérjét – legyél akár vegán, vagy laktóz, tejfehérje, tojás, gluténérzékeny!
Nekem rögtön szerelem – kaja lett, mert sietős reggelek vagy esték megmentője! Csak egy shaker és víz, és kész is!
Na de… vannak (NÉHA:)) ráérősebb napok is. Amikor elkezd szárnyalni a fantázia. És már miért is ne lehetne belőle Tejberizs süti?
De lehet! Tipikus keverem-kavarom sütike, amihez csak a TEJBERIZS KELL és eheted is.
Íme egy VIDEÓS segítség, hogyan csináld meg Te is – ez egy túrómentes, csak kazeinre és zablisztre alapozó recept, a technika ugyanez, és ezt is kipróbálhatod!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 50 gramm Peak Protein Milky Rice - Vegán Tejberizs
- 200 ml növényi tej vagy víz
- ízlés szerint vegán csoki
- áfonya
Hozzávalók
|
- A Peak Vegán tejberizst keverd össze a vízzel.
- Egy sütőformát kenjél ki vékonyan olajjal - vagy szilikonos sütőpapírral is kibélelheted. Ebbe öntsd bele a sütimasszát - majd szórd meg gyümölccsel és csokival.
- Tedd a sütőbe és süsd előmelegítve, 180 fokon kb 20 percig.