-+=
Olvasási idő: 2 perc

Ennél egy jó gombapörköltet nokedlivel?

Szerintem ez az az étel, ami soha nem megy ki a divatból. Egyszerű étel, gyors és vegetáriánusok, vegánok is nagy kedvence.

Én ugyan nem vagyok egyik sem, mégis sokszor előfordul, hogy a húst nem kívánom, így ez egy tökéletes alternatívája egy húsmentes laktató főételnek.

Az egész gombapörkölt alapját e a Peak gombakrémleves adta! Ez egy nagyon gyorsan elkészíthető, magas fehérjetartalommal bíró, rostban gazdag és zsírszegény levespor. (VALÓBAN IMÁDJA! – szerk. :))

30% OFF + Ingyenes Szállítás a Peak Télapótól! Most használd ki!

Ám a Peak termékekben az a jó, hogy nem csak 1 féle ételt tudsz belőle készíteni, hanem lehet varriálni és kombinálni is többet, hogy ne legyen unalmas.

Az így kapott gombapörköltem sokkal fehérjedúsabb lett, plusz zamatosabb ízt is adott hozzá ez a gombakrémleves porA recept leírásában meg is írom, hogy miért, és hogyan. 🙂

A nokedli választás mellé is adott volt, hisz a kettő együtt jó!!! 😀

Ha kerülöd a szénhidrátokat, vagy diétádba csak minimálisat lehet bevinned, ne aggódj, mert erre is van egy nagyon jó alternatíva!

A peak krumplipüré porból ugyanis nem csak krumplipürét tudsz kikeverni, hanem forró vízbe szaggatva, egy zsírszegény, rostban gazdag, szénhidrátszegény, fehérjedús nokedliket kapsz! Gondoltad volna?

Az így kapott főételed, gyorsan elkészül, mennyei finom és simán belefér egy diétás étrendbe!


Előkészítés 15 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Gombapörkölthöz:
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál extra szűz olívaolaj vagy kókuszolaj
  • 250 gramm friss csiperke gomba
  • 30 gramm Peak Protein Cream Soup cream mushroom
  • 3 dl víz
  • ízlés szerint só, bors, őrölt pirospaprika, fűszerkömény
Nokedlihez:
Előkészítés 15 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Gombapörkölthöz:
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál extra szűz olívaolaj vagy kókuszolaj
  • 250 gramm friss csiperke gomba
  • 30 gramm Peak Protein Cream Soup cream mushroom
  • 3 dl víz
  • ízlés szerint só, bors, őrölt pirospaprika, fűszerkömény
Nokedlihez:
Elkészítés
  1. Az étel elkészítéséhez, először vágd fel a vöröshagymát és a fokhagymát apró kockákra. Egy serpenyőbe rakj 2 evőkanál olívaolajat vagy kókuszolajat. Rakd rá a hagymákat és pirítsd üvegesre.
  2. A gombákat vágd fel szeletekre és rakd a hagymára. Jól pirítsd le, majd fűszerezd.
  3. Egy shakerbe vagy egy tálkába önts 3 dl meleg vízet, add hozzá a gombakrémleves port, jól rázd össze, vagy keverd el, majd öntsd hozzá a gombapörkölthöz.
  4. Főzd össze és kész is!
  5. A nokedlihez a krumplipüré port keverd el jó alaposan a meleg vízzel egy tálkában. Lobogó sós vízbe szaggasd bele egy nokedli szaggatóval. Ha feljöttek a víz tetejére, készen is vannak.

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.