Természetesen az ÚJ 5 perces Peak Vega fasírtporból ISTENI “húspogi” is süthető….mondjuk egy hamburgerhez! És mivel diétázunk, mert mindjárt itt a jó idő… így a bucira is mutatok egy szénhidrát csökkentett ötletet!
Másik érdeme, hogy gyorsan és egyszerűen elkészíthető, így időhiányos, kaotikus konyhakerülők is neki veselkedhetnek… hiszen alig pár perces kaland az egész!
VIDD CSOMAGBAN! Itt a fasírt csomag – ahol KIVÉTELES, 35%OFF-al tudod vinni a Peak Fasírtport és az anyagcseregyorsító MCT-t! Az MCT olajban azért jó afasírtot sütni, mert nem rakódik le ez a zsír feleslegben…sőt, kedvez az alakodnak, hiszen javítja az anyagcseréd! Igen, egy zsír, ami fogyásban segít! Fasírt csomagért KATTINTS IDE!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 125 gramm túró
- 125 gramm (gluténmentes) zabpehelyliszt
- 1 db tojás
- só, szezámmag
- 100 gramm Peak MeatBalls with collagen - fasírt (por)
- 90 ml víz
- Peak MCT olaj
- saláta
- sajt
- ketchup
Hozzávalók
A diétás zsemléhez
A hamburger pogácsához
Továbbá a hambihoz
|
- A bucihoz keverj mindent össze, és hagyd picit állni, hogy a zab felszívja a nedvességet. Utána gyúrj 2 db zsemlét, szórd meg szezámmaggal és tedd előmelegített sütőbe. 180 fokon 30 percig süsd.
- A fasírthozzávalókat is keverd össze, és MCT- olajon süss ki 2 db pogácsát.
- A kihűlt bucikat vágd ketté és töltsd meg a húspogival és a salátákkal!