Természetesen az ÚJ 5 perces Peak Vega fasírtporból ISTENI “húspogi” is süthető….mondjuk egy hamburgerhez! És mivel diétázunk, mert mindjárt itt a jó idő… így a bucira is mutatok egy szénhidrátcsökkentett ötletet!
Másik érdeme, hogy gyorsan és egyszerűen elkészíthető, így időhiányos, kaotikus konyhakerülők is neki veselkedhetnek… hiszen alig pár perces kaland az egész!
VIDD CSOMAGBAN! Itt a fasírt csomag – ahol KIVÉTELES, 35%OFF-al tudod vinni a Peak Fasírtport és az anyagcseregyorsító MCT-t! Az MCT olajban azért jó afasírtot sütni, mert nem rakódik le ez a zsír feleslegben…sőt, kedvez az alakodnak, hiszen javítja az anyagcseréd! Igen, egy zsír, ami fogyásban segít! Fasírt csomagért KATTINTS IDE!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 125 gramm túró
- 125 gramm (gluténmentes) zabpehelyliszt
- 1 db tojás
- só, szezámmag
- 100 gramm Peak MeatBalls with collagen - fasírt (por)
- 90 ml víz
- Peak MCT olaj
- saláta
- sajt
- ketchup
Hozzávalók
A diétás zsemléhez
A hamburger pogácsához
Továbbá a hambihoz
|
- A bucihoz keverj mindent össze, és hagyd picit állni, hogy a zab felszívja a nedvességet. Utána gyúrj 2 db zsemlét, szórd meg szezámmaggal és tedd előmelegített sütőbe. 180 fokon 30 percig süsd.
- A fasírthozzávalókat is keverd össze, és MCT- olajon süss ki 2 db pogácsát.
- A kihűlt bucikat vágd ketté és töltsd meg a húspogival és a salátákkal!