-+=
Olvasási idő: 2 perc“Helloka, én vagyok az áfonyamentő, megint miért csak ilyen keveset sütöttél morzsa-torta:))
Na halljam csak, ki szeretne velem megismerkedni?”
Az imádott fehérjeporodat (itt Slim citromos túrótorta) és a folyton párolgó (ahhhh) kókuszkrémet bekészíteni!!! Mert érkezik egy full egyszerű, nyáriasan frissítő citromos-áfonyás morzsasüti!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 25 perc |
Mennyiség |
db
|
Hozzávalók
A süti tészta
- 2 db tojás
- 1 db tojásfehérje
- 250 gramm zsírszegény krémtúró
- 50 gramm darált zabpehely
- 40 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel Túrós-citromos 1000g
- 1 evőkanál Peak Coco Dream - cukormentes kókuszkrém
- ízlés szerint édesítő
A teteje (+ a süti tészta 1/3-a)
- 100 gramm áfonya
- 10 gramm darált zabpehely
- ShopRite Fat Free olajspray
Hozzávalók
A süti tészta
A teteje (+ a süti tészta 1/3-a)
|
Elkészítés
- Keverd össze a hozzávalókat - kivéve az áfonyát és a + 10 g zabot.
- Egy sütőpapíros kis téglalap alakú edénybe töltsd a massza bő 2/3-át. (Nekem a 21x15 cm Ikeas sütőtálam volt. Ha neked nagyobb van, érdemes duplázni vagy 1,5szerezni a mennyiséget, hogy ne legyen túl lapos a sütike.)
- Szórd meg áfonyával.
- A massza megmaradt 1/3 részéhez tedd hozzá a 10 g zabot - vagy ha van, kókuszlisztet és gyúrmázd össze. Ezt a szilárdabb masszát morzsold, tépkedd, egyengesd a süti tetején el. Ez lesz a tetején a morzsa. 🙂
- Fújd le a sütit olajsprayvel, szebb színe és ropogósabb burka lesz!
- Előmelegítve 175 fokon süsd 20 percig. Hagyd a sütőben kihűlni, ha kell. (Ha már barnás a teteje akkor nem kell pluszban.)