Nemcsak diétás, de rettenet finom ez az áfonyás morzsasüti... csak egy a bibi vele... mindig hamar elfogy... szóval inkább duplázd az adagot!
Nemcsak diétás, de rettenet finom ez az áfonyás morzsasüti... csak egy a bibi vele... mindig hamar elfogy... szóval inkább duplázd az adagot!
-+=
Olvasási idő:2perc
“Helloka, én vagyok az áfonyamentő, megint miért csak ilyen keveset sütöttél morzsa-torta:)) Na halljam csak, ki szeretne velem megismerkedni?”
Az imádott fehérjeporodat (itt Slim citromos túrótorta) és a folyton párolgó (ahhhh) kókuszkrémet bekészíteni!!! Mert érkezik egy full egyszerű, nyáriasan frissítő citromos-áfonyás sütike!
Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!
Keverd össze a hozzávalókat - kivéve az áfonyát és a + 10 g zabot.
Egy sütőpapíros kis téglalap alakú edénybe töltsd a massza bő 2/3-át. (Nekem a 21x15 cm Ikeas sütőtálam volt. Ha neked nagyobb van, érdemes duplázni vagy 1,5szerezni a mennyiséget, hogy ne legyen túl lapos a sütike.)
Szórd meg áfonyával.
A massza megmaradt 1/3 részéhez tedd hozzá a 10 g zabot - vagy ha van, kókuszlisztet és gyúrmázd össze. Ezt a szilárdabb masszát morzsold, tépkedd, egyengesd a süti tetején el. Ez lesz a tetején a morzsa. 🙂
Fújd le a sütit olajsprayvel, szebb színe és ropogósabb burka lesz!
Előmelegítve 175 fokon süsd 20 percig. Hagyd a sütőben kihűlni, ha kell. (Ha már barnás a teteje akkor nem kell pluszban.)
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.