-+=
Olvasási idő: 2 perc

„Helloka, én vagyok az áfonyamentő, megint miért csak ilyen keveset sütöttél morzsa-torta:))
Na halljam csak, ki szeretne velem megismerkedni?”

Az imádott fehérjeporodat (itt Slim citromos túrótorta) és a folyton párolgó (ahhhh) kókuszkrémet bekészíteni!!! Mert érkezik egy full egyszerű, nyáriasan frissítő citromos-áfonyás morzsasüti!

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!


Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
A süti tészta
A teteje (+ a süti tészta 1/3-a)
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
A süti tészta
A teteje (+ a süti tészta 1/3-a)
Elkészítés
  1. Keverd össze a hozzávalókat - kivéve az áfonyát és a + 10 g zabot.
  2. Egy sütőpapíros kis téglalap alakú edénybe töltsd a massza bő 2/3-át. (Nekem a 21x15 cm Ikeas sütőtálam volt. Ha neked nagyobb van, érdemes duplázni vagy 1,5szerezni a mennyiséget, hogy ne legyen túl lapos a sütike.)
  3. Szórd meg áfonyával.
  4. A massza megmaradt 1/3 részéhez tedd hozzá a 10 g zabot - vagy ha van, kókuszlisztet és gyúrmázd össze. Ezt a szilárdabb masszát morzsold, tépkedd, egyengesd a süti tetején el. Ez lesz a tetején a morzsa. 🙂
  5. Fújd le a sütit olajsprayvel, szebb színe és ropogósabb burka lesz!
  6. Előmelegítve 175 fokon süsd 20 percig. Hagyd a sütőben kihűlni, ha kell. (Ha már barnás a teteje akkor nem kell pluszban.)

Kókusz fanoknak több recept ITT!

diétás morzsasüti

áfonyás diétás morzsasüti

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.