Nos! Nagyon izgatottan, kissé zabosan, ámde reményekkel (és proteinnel) telve felsorakoztak a Peak legújabb kis üdvöskéi… avagy a vééégre ELRONTHATATLAN diétás túrógombócok!
Ugye Te is utálod, amikor a gombócok főzésnél atomjaira hullanak (- az álmaiddal együtt, hogy végre diétakompatibilisen begombócozol…) HÁT ŐK NEM FOGNAK CSERBEN HAGYNI!
Érdekel a titkuk? Akkor figyelj!
Az egyik az, hogy bizony a gombócoknak idő kell arra, hogy megérjenek a főzésre. Azaz! Pár órára, de ha kitartó vagy (és nem halsz épp éhen), akkor egy egész éjszakára érdemes az összekavart masszát pihentetni hagyni, hogy felszívja a folyadékot, és főzésnél garantáltan masszív kis gombócok fognak lubickolni!
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Ezt HOGYAN tudod felgyorsítani? Az útifű maghéjjal!
Pár perces türelmi időre leredukálja a folyamatot, ha plusz nedvszívó cuccot – mondjuk útifű maghéjat tolsz a cuccba. Ettől még jobban fog összetapadni a massza, ráadásul kalória nélkül növeled a rostos tartalmukat!
Még egy tipp! A gombóckák igen kényesek, a gyöngyöző, enyhén forró pancsolást szeretik – így ne hajítsd őket egyből a forró habokba!
Akik szeretnél élőben is megnézni, hogyan bizonyítanak a gombócok, akkor ITT a VIDEÓ az elkészítésükről:
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 2 perc |
Mennyiség |
db
|
- 250 gramm zsírszegény túró
- 40 gramm zabkorpa
- 15 gramm Peak Slim And Beauty Protein fehérjepor zsírégetőkkel és kollagénnel fahéjas csiga íz 500g
- 10 gramm útifű maghéj
- 1 db tojás (L vagy XL)
- ízlés szerint édesítő
- 10 gramm zabkorpa
- 20 gramm Peak Slim And Beauty Protein fehérjepor zsírégetőkkel és kollagénnel fahéjas csiga íz 500g
- 1 adag Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por vajas keksz íz 250g
- ízlés szerint fahéj
Hozzávalók
A gombóchoz
A panír
Az öntet
|
- A gombóc tészta hozzávalóit homogénre keverjük - közben feltesszük a vizet forrni, és összekeverjük a panír hozzávalóit is.
- Nedves mancsokkal gombócokat formálunk, és csatasorba állítva az enyhén fortyogó lábasba pateroljuk őket.
- Pár perc alatt felbukkannak a gombóckák, így egy szűrővel szépen annyi a dolgunk, hogy kihalásszuk őket, és a hempergőbe dobjuk.
- Ha elkészültek, picit vár, még kihűlnek, majd lehet fogyasztani! Mondjuk egy barackos joghurt parfé szósszal 🙂