Tök egyszerű, ráadásul zsírszegény és cukormentes mégis dupla csokis keksz receptet hoztunk - hogy a rohanó mindennapokban is minőségi finomság jusson a bendődbe :) Mert ugye a fitt fogadalmainkat tartjuk továbbra is :)
Tök egyszerű, ráadásul zsírszegény és cukormentes mégis dupla csokis keksz receptet hoztunk - hogy a rohanó mindennapokban is minőségi finomság jusson a bendődbe :) Mert ugye a fitt fogadalmainkat tartjuk továbbra is :)
-+=
Olvasási idő:< 1perc
A mai rohanó világban sokszor nem jut időd reggelizni vagy úgy mész útnak, hogy nincs nálad étel amit útközben tudnál fogyasztani. Sokan szeretitek az édességet ezen belül a kekszeket. Ez a recept neked szól, ha gyorsan szeretnél készíteni valami finomat, amit útközben, munkahelyeden vagy bárhol elő tudsz venni és elfogyasztani.
Mivel sok helyet se foglal, és megfelelő tápértékkel rendelkezik így aduász lesz számodra. A recept egy szuper alap, amit úgy variálsz ahogyan csak szeretnél. DE ha valami igazán újat szeretnél kipróbálni. Akkor az új Peak étcsokoládés krém téged vár. Étcsokoládés keksz? Igen! Ugye milyen jól hangzik 🙂
Akár 33% kedvezményed lehet + a Peak csillogós ZEN shaker is a Tiéd! Jöjjön a Boldogság tavaszra!
Tápanyagadatok
Dupla csokis cookie
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 124Ebből zsírsavak (kcal) 18
% DV (napi érték)*
Összes zsír 2,8g3%
Szénhidrát 16g5%
Fehérje 8g16%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
A száraz hozzávalókat egy tálba teszed és összekevered.
A mandulatejet és a tojást hozzáöntöd a száraz részhez és csomómentesre elkevered.
A tepsire egy tapadásmentes sütőpapírt helyezel. Az elkészített tésztát egy kanál segítségével szépen kikanalazod a sütőpapírra. Szükség esetén további magvakkal esetleg fagyasztott gyümölccsel díszíted vagy extra csokival( peak étcsokoládés krém), nutella imádóknak pedig Peak Wheytella.
180 fokos előmelegített sütőben 20 perc légkeveréssel sütöd./sütőnként eltérhet az sütési idő/
Amikor úgy látod kellően megsült vedd ki és hagyd kihűlni. A keksz sütés után egyből puha, de ahogyan kezd hűlni szépen lassan keményedik és ropogós lesz a végére. Érdemes folyamatosan figyelni sütés közben mert hamar kiszárad.
Patócs Gábor vagyok, a PG’s kitchen Instagram és Facebook oldal kezelője. A testépítés és az egészséges életmód évek óta fontos részét képezi életemnek. Nem tartom magam utóbbi megszállottjának, sokkal inkább egy egészséges egyensúly fenntartására törekszem és ezt a látásmódot igyekszem átadni Követőimnek is. A rohanó hétköznapokban egyszerű, gyorsan elkészíthető (nem utolsó sorban kevés mosogatnivalóval járó), ellenben mégis látványos süteményeket, ételeket igyekszem készíteni. Mindezeket könnyen beszerezhető, minőségi hozzávalókból. Természetesen kíváncsiságom kielégítésére is törekszem, így időnként szívesen kísérletezek kevésbé ismert alapanyagokkal, tapasztalataimat pedig szeretném megosztani Veletek is. Az ételek elkészítése mellett, a gasztrofotózás rejtelmeibe is szenvedélyesen belevettem magam, hogy a legimpozánsabb képekkel tudjam bemutatni Nektek receptjeimet.