-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Te ismered a kuszkuszt? Nekem elég idegen alapanyag volt – sós kiadásban nagyon nem jött be, így sokáig csak ült és várt a szekrényemben. Valahogy aztán belebotlottam egy receptbe, ami az édes oldalát promottálta, így gondoltam kap még egy esélyt… és azt kell hogy mondjam, nem az utolsó recept, amiben Ő lesz a sztár!

Az előkészítése szinte vicc, csak forró vízzel kell leöntened. Ezen felül kellemes grízes-darás állagot ad. Bő háromszoros vizet is magába szív, így nagyon laktató – egész kicsi mennyiség is elég belőle! Ez a torta például egy 24 cm-es formában készült és csak 100 gramm kuszkuszt igényelt! 🙂

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

Ilyen finom és egyszerű recepteket tettem a Peak Szakácskönyvbe is – less bele ITT!

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20-25 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20-25 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A kuszkuszt öntsd le 3X-os forró vízzel és hagyd 5 percet áztatni. Pillanatok alatt meg fogja szívni magát.
  2. Az alma-barack kombóból kettőt reszelj/darálj le, keverd el a többi hozzávalóval.
  3. A megáztatott kuszkuszt keverd hozzájuk.
  4. Egy nagyobb, 22-24 cm átmérőjű tortaformát bélelj ki sütőpapírral, majd öntsd bele a krémet.
  5. A krém tetejét apróra vágott, fahéjban meghempergetett gyümölccsel borítsd be.
  6. Előmelegített sütőben süsd 20-25 percig, majd hagyd benn kihűlni!

Több fitt finomság ITT!

kuszkusztorta

egészséges kuszkusztorta

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!