-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Olyan recepten gondolkoztam, ami gesztenyés is, mascarponés is és sztracsatellás fehérjeport is használhatok hozzá. Egy nagyon egyszerű, mégis különleges, finom téli, akár karácsonyi desszert lett belőle: gesztenyepüré sztracsatellás mascarpone krémmel.

A receptet egy tálkányi mennyiségre adtam meg, ezt kell felszorozni annyira amennyi készül.

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

Tápanyagadatok
Gesztenyepüré sztracsatellás mascarpone krémmel
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 384 Ebből zsírsavak (kcal) 144
% DV (napi érték)*
Összes zsír 16g 25%
Szénhidrát 47,2g 16%
Fehérje 12,6g 24%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Előkészítés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A gesztenyemasszát, ha natúr, gyúrd össze egy ízlés szerinti édesítővel és egy kis rum aromával, majd reszeld le. Ha eleve ízesített, akkor csak reszelni kell.
  2. A mascarponét alaposan keverd össze kb. 1 ek-nyi vízzel és 10 g fehérjeporral.
  3. Kanalazd egy desszertes tál aljába a fehérjés krémsajtot, szórd rá a gesztenyét, majd a tetejét díszítsd light tejszínhabbal és egy kis csokiforgáccsal. Kész is, azonnal fogyasztandó! 😉

Több sztracsatellás recept ITT!

Gesztenyepüré

Gesztenyepüré sztracsatellás mascarpone krémmel

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.