Kezeket a magasba, aki gesztenyepüré rajongó volt gyerekkorában! És aki most is az? És mi lenne, ha felnőtten már Deluxe pürét tolnánk, extra sztracsatellás-mascarpone habbal? Bejönne, ugye? Akkor itt a recept!
Kezeket a magasba, aki gesztenyepüré rajongó volt gyerekkorában! És aki most is az? És mi lenne, ha felnőtten már Deluxe pürét tolnánk, extra sztracsatellás-mascarpone habbal? Bejönne, ugye? Akkor itt a recept!
-+=
Olvasási idő: < 1perc
Olyan recepten gondolkoztam, ami gesztenyés is, mascarponés is és sztracsatellás fehérjeport is használhatok hozzá. Egy nagyon egyszerű, mégis különleges, finom téli, akár karácsonyi desszert lett belőle: gesztenyepüré sztracsatellás mascarpone krémmel.
A receptet egy tálkányi mennyiségre adtam meg, ezt kell felszorozni annyira amennyi készül.
33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!
Tápanyagadatok
Gesztenyepüré sztracsatellás mascarpone krémmel
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 384Ebből zsírsavak (kcal) 144
% DV (napi érték)*
Összes zsír 16g25%
Szénhidrát 47,2g16%
Fehérje 12,6g24%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
A gesztenyemasszát, ha natúr, gyúrd össze egy ízlés szerinti édesítővel és egy kis rum aromával, majd reszeld le. Ha eleve ízesített, akkor csak reszelni kell.
A mascarponét alaposan keverd össze kb. 1 ek-nyi vízzel és 10 g fehérjeporral.
Kanalazd egy desszertes tál aljába a fehérjés krémsajtot, szórd rá a gesztenyét, majd a tetejét díszítsd light tejszínhabbal és egy kis csokiforgáccsal.
Kész is, azonnal fogyasztandó! 😉
Mimi vagyok, személyi edzőként dolgozom. A rendszeres testmozgás és az egészséges életmód tízes éveim közepe óta kiemelt része az életemnek. Célom, hogy sikerüljön megszerettetnem veled a rendszeres sportot, az egészséges életvitelt, hogy azt ne kötelező kínszenvedésként éld meg, hanem a mindennapi életed természetes részévé váljon. Az edzés mellett a hobbim a sütés-főzés, az új reform alapanyagok kipróbálása és ezekből egészséges sütireceptek kikísérletezése, melyekből itt a Peak oldalán is megosztom veled a legjobbakat.