-+=
Olvasási idő: < 1 percIgazi gyerekek kedvence ez a brownie recept! Nézd csak, mennyi az előnye!
- nagyon mutatós, hiszen rénszarvas KÖTELEZŐ karácsonykor 🙂
- ki lehet élni a kreatív dekor ösztönöket – a gyerekek élvezik, de családdal, pároddal is jó buli 🙂
- csupacsoki és gesztenye… mennyei ízkombó!
- és mindezt egészségesen, cukor és liszt nélkül! (Najóóó, a dekorációt leszámítva:))
Aki több karácsonyi FITT receptet szeretne, az ne késlekedjen! Limitált ideig elérhető és ingyenes receptes ebook Tőlünk-Neked IDE KATTINTVA megszerezhető! 🙂
Tápanyagadatok
Gesztenyés rénszarvas brownie
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 138
Ebből zsírsavak (kcal) 72
% DV (napi érték)*
Összes zsír 8,4g
12%
Szénhidrát 10,7g
3%
Fehérje 4g
8%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 20-25 perc |
Mennyiség |
darab
|
Hozzávalók
- 200 gramm cukormentes étcsoki
- 70 gramm kókuszzsír
- 250 gramm natúr gesztenyemassza
- 50 gramm zabpehelyliszt
- 50 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel Choco Rum 1000g
- 30 gramm Dia-Wellness édesítőszer 1:4
- 20 gramm cukormentes kakaópor
- 2 db tojás
Díszítéshez
- piros M&M's cukorka orrokhoz
- sós kisperec agancs
- tojás ragasztáshoz
- fehércsokis és étcsokis dekortoll szemek
Hozzávalók
Díszítéshez
|
Elkészítés
- Az étcsokit a kókuszzsírral együtt olvaszd fel vízgőz felett. Ha felolvadt, alaposan keverd össze az összes többi hozzávalóval. Egy ragacsos masszává kell összeállnia.
- Ha téglalap alakú kis szaravasokat szeretnél, akkor (szilikon) tepsibe simítsd a tésztát, ha kerekeket, akkor kis muffinformákba.
- Nekem ebből az adagból 12 muffinformám lett és egy gyümölcskenyérforma aljába tettem még a tésztából, amit 8 szeletre vágtam később. 180 °C-on 20 percig süsd a sütiket.
- Ha kihűltek, jöhet a dekoráció. Én megfordítottam a sütiket, mert az aljuk simább volt, így azt könnyebben ki tudtam díszíteni. Az orrok piros cukorkák, az agancsok pedig sós kisperecek. A ragasztáshoz tojást használtam. Jól összekevertem és kis ecsettel felvittem a sütikre, majd felragasztottam vele az orrokat és az agancsokat. A szemeket fehércsokis és csokis dekortollal rajzoltam meg.