Soha nem gondoltam volna, hogy gluténérzékenyként, úgy hogy kerülöm a cukrot, és a reggelim mindig fehérjében gazdag, mégis enni fogok fahéjas gabonapelyhet! Pedig de!
A világ legegyszerűbb receptje, és ráadásul a GLUTÉNMENTES fehérje por ízét variálva RENGETEG ízesítést kipróbálhatsz – sőt, akár a tejes öntetbe is tehetsz fehérjeport, és akkor egy totál fehérje gazdag reggelid lesz!
NÉZD VIDEÓN is, ennyire peak-pakk buli!:))
Előkészítés | 5 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 30 gramm kölesgolyó
- 15 gramm Peak Slim And Beauty Protein fehérjepor zsírégetőkkel és kollagénnel fahéjas csiga íz 500g
- 2 teáskanál fahéj
- 1 evőkanál cukormentes szirup
- 2 dl cukormentes növényi tej
Hozzávalók
|
- A tejen kívül keverd össze a hozzávalókat és forgasd bele alaposan a golyókat.
- Mehet a sütőpapírral bélelt tepsibe, magas hőfokon (250fok) 5 perc alatt kész!
- Növényi vagy sima tej, vagy protein turmixal öntsd nyakon!