Annyira jó, hogy a Peak bögrés sütiből van citromos sajttorta alap is amihez semmi más nem kell, csak víz és kész is a tészta. Így nem is időigényes, ráadásul marha finom! Ha már kettő az egyben, a krémjébe az új citromos sajttortás CUKORMENTES habcsók krém került, ami még jobban felturbózta a tortát. Egyszerűen zseniális összeállítás!
Szóval… ezt a tortát nemcsak azért éri meg ám megtanulni elkészíteni, mert brutálfinom – és egy diétába se rondít bele: hiszen nincs benne se cukor, se liszt – szinte full protein… szóval akár edzés után is tökéletes! …hanem mert mint említettem… überfinomság… és hidd el, BÁRKINÉL BÁRMIT elérhetsz vele. Szóval vagy így vagy úgy, de tökéletesen kiteljesítik a napod!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 20 perc |
Mennyiség |
szelet
|
- 1 db Peak Slim Mug Cake - Bögrés sütemény por fehérjével citromos-sajttorta íz
- 30 gramm Peak Slim Keep Calm Casein fehérjepor madártej ízben
- fél db citrom frissen facsart leve
- 100 ml víz
- 250 gramm zsírszegény túró
- 50 gramm Skyr joghurt
- 50 gramm light mascarpone
- 1-2 evőkanál Meringue Habcsók krém citromos sajttortás íz
- ízlés szerint édesítő
Hozzávalók
A tortalap
Krém
|
- A torta alját keverd össze, majd öntsd sütőpapírral bélelt torta formába. Süsd 180 fokon 20 percig. Hagyd kihűlni.
- A krém hozzávalóit keverd össze, majd szépen egyengesd el a kihűlt tésztán.