…aki bármikor feldobja a napod!
Néha nem is kellenek szavak.⠀
Néha elég egy sütike…⠀
– hogy kimutasd a szeretetet⠀
– hogy feldobd a napod⠀
– hogy vigasztalj⠀
– vagy örömöt szerezz.⠀
⠀
Mondjuk ezzel a krémes, áfonyás cukormentes morzsás sajttortával ez sima ügy 🙂
Érdekessége, hogy az amúgy „diétás, de semmi extra” keksz alapot a Peak vajas kekszes ízesítőporral dobtuk fel – és olyan ízhatást kaptunk, ami első kóstolásra (és másodikra is:)) olyan volt, mintha valami nagyon luxus, diós, cukros vajas cookie-t daráltunk volna bele. Pedig nem. Kalóriák nélkül elértük ezt! (Amúgy simán zabos alapba, vagy zabkásába keverve is durva íztuning!!!)
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
A kekszes Flav Powder amúgy másnak is a nagy kedvence, úgy tűnik… „Háromfélét vettem elsőre a 2+1 ajándék akcióban, és hát jöttem újra rendelni, mert nagyon finom mindegyik. Almáspite, vaníliás keksz és barack ízben vettem elsőre. A vaníliás kekszes a kedvencem, nagyon finom kekszes íze van. Az almáspités nekem nem igazán almáspite ízű, ettől függetlenül az is nagyon ízlik, a barack meg klasszik barackos ízvilágú. Natúr joghurtba szoktam tenni, nekem nem túl édes, pont jó, és nagyon jó telt íze van mindegyiknek, nincs utó vagy mellékíze. Nekem 5 csillag eddig mindegyik, most kipróbálom a többit is.” Bérci Viktória
Az alábbi VIDEÓN adok Neked még jó pár tippet, hogyan tudod ezeket az ízesítő porokat szuperül felhasználni!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 40 perc |
Pihentetés | 1 éjszaka |
Mennyiség |
szelet
|
- 150 gramm cukormentes teljes kiőrlésű keksz
- 75 gramm olvasztott vaj / kókuszolaj
- 3 tk Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por vajas keksz íz 250g ettől olyan mintha bedaráltak volna egy egész kekszgyárat!! imááádom
- 250 gramm zsírszegény krémtúró
- 250 gramm light mascarpone
- 200 gramm Skyr joghurt
- 3 db tojás (L vagy XL)
- 20 gramm tejszínes pudingpor
- 20 gramm Peak Keep Calm Casein fehérjepor citromos sajttorta ízben
- 300 gramm mirelit áfonya
- ízlés szerint édesítő
Hozzávalók
A morzsa
A krém
|
- A morzsához darált le a kekszet és add hozzá a zsiradékot. Morzsold össze és a 2/3-át nyomkodd sütőpapiros tepsibe.
- A krémhez is csak mindent össze kell keverni és a tésztára önteni (kivéve az áfonyát, azt a tetejére tedd)
- A maradék morzsát szórd rá, és süsd 170 fokon 30-40 percig.
- Hűtőben pihentesd pár órát/éjszakát!