Ketogén diétába is beilleszthető, nagyon csokis, de annál kevesebb szénhidrátot tartalmazó brownie recept következik! Felkészültél? Akkor íme!
Ketogén diétába is beilleszthető, nagyon csokis, de annál kevesebb szénhidrátot tartalmazó brownie recept következik! Felkészültél? Akkor íme!
-+=
Olvasási idő: < 1perc
A ketogén diétát manapság egyre több ember próbálja ki. Ez egy magas zsír- és alacsony szénhidráttartalmú diéta – lényege, hogy a szénhidrátok megvonásával arra kényszeríti a szervezetet, hogy zsírokból fedezze energiaigényét. Egy ilyen diéta során sem kell az édességről lemondanod. Ez az igazán csokis brownie recept neked szól, ha szeretnél valamit nassolni ketogén diétád alatt. 🙂
Használd bátran a recepthez az új, krémes, MENTES Peak étcsokikrémet! Mitől mentes?
– nincs benne cukor
– nincs benne glutén
– nincs benne tejtermék
– nincs benne maltitol
…csak csupa finom csokiiiii! A lehető legkevesebb szénhidráttartalommal!
33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!
Tápanyagadatok
Ketogén csokis brownie
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 344Ebből zsírsavak (kcal) 279
% DV (napi érték)*
Összes zsír 31g48%
Szénhidrát 10g3%
Fehérje 6,7g12%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
Az olvasztott vajat, étcsokoládé krémet\csokoládét keverd el.
Add hozzá a tojást, kakaóport, édesítőszert és a mandulalisztet. Alaposan keverd el.
Öntsd bele egy tetszőleges formába. 180 fokos előmelegített sütőben 20-25 perc alatt elkészül. A sütési idő sütőnként eltérhet. A villa próba biztos támpont 🙂
Patócs Gábor vagyok, a PG’s kitchen Instagram és Facebook oldal kezelője. A testépítés és az egészséges életmód évek óta fontos részét képezi életemnek. Nem tartom magam utóbbi megszállottjának, sokkal inkább egy egészséges egyensúly fenntartására törekszem és ezt a látásmódot igyekszem átadni Követőimnek is. A rohanó hétköznapokban egyszerű, gyorsan elkészíthető (nem utolsó sorban kevés mosogatnivalóval járó), ellenben mégis látványos süteményeket, ételeket igyekszem készíteni. Mindezeket könnyen beszerezhető, minőségi hozzávalókból. Természetesen kíváncsiságom kielégítésére is törekszem, így időnként szívesen kísérletezek kevésbé ismert alapanyagokkal, tapasztalataimat pedig szeretném megosztani Veletek is. Az ételek elkészítése mellett, a gasztrofotózás rejtelmeibe is szenvedélyesen belevettem magam, hogy a legimpozánsabb képekkel tudjam bemutatni Nektek receptjeimet.