-+=
Olvasási idő: 2 perc

Miss Poppy egy bohém, villantós, vidám kis csoda, aki mindenki körében népszerű. Nemcsak azért, mert kényeztet, édes (de nem cukros:)), hanem mert számtalan módon meg tud jelenni. Alkalomhoz, recepthez illően. Egy fárasztó nap után csak úgy belesimul a kedvenc sütidbe… de ha épp olyan a kedv, akkor a parti-szettjét is felölti! 

A mai recept alkalmával is Miss Poppy kiöltözik, mert buliba megy (legalábbis ajándékba a Peak-csapatnak – köszönjük, imádtuk :)) 

Fehér ropogós ruhát ölt és hozzá passzoló sötét alsót választ. Amivel teljessé teszi a szettjét, azok a hódító színes kiegészítői. Mert ő mindenre figyel, ezzel is garantált lesz a sikere a buliban. És a barátai, akik vele tartanak: cukormentes zabkeksz és fehér csoki, narancs, light mascarpone.

Black Friday! 33% OFF Mindenre a PeakShopban + 1 doboz Cukimentes Szaloncukor is a Tiéd!

Velü(n)k tartasz?. Igazi Peak buli veszi kezdetét. :))

Tápanyagadatok
Poppy buliba megy
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 120 Ebből zsírsavak (kcal) 63
% DV (napi érték)*
Összes zsír 7,3g 11%
Szénhidrát 11,3g 4%
Fehérje 2,1g 4%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Előkészítés 15 perc
Pihentetés 30 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
  • 200 gramm cukormentes zabkeksz darálva
  • 1 evőkanál light mascarpone
  • 80 gramm Peak Poppy Cream mákkrém
  • 30 gramm darált mák
  • 1 db narancs reszelt héja
  • fél db narancs leve
  • 100 gramm light fehércsoki
Előkészítés 15 perc
Pihentetés 30 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
  • 200 gramm cukormentes zabkeksz darálva
  • 1 evőkanál light mascarpone
  • 80 gramm Peak Poppy Cream mákkrém
  • 30 gramm darált mák
  • 1 db narancs reszelt héja
  • fél db narancs leve
  • 100 gramm light fehércsoki
Elkészítés
  1. A kekszet aprítón megdaráljuk, majd hozzáadjuk a narancs reszelt héját és a ½ narancs levét, a mascarponet, a mákot és a mákkrémet.
  2. Alaposan összegyúrjuk egy formázható masszának. Ha esetleg híg lenne akkor további darált keksszel sűríthetjük. Tegyük a masszát a hűtőbe fél órára.
  3. Formáljunk belőle gombócokat (15 db jön ki a receptből)
  4. A fehér csoki ¾ - ed részét gőz felett olvasszuk fel majd félrehúzva keverjük bele a maradék 1/3-ad részt is.
  5. A gombócok felét mártsuk a csokiba és zsírpapírra tegyük.
  6. Amíg még nem dermed meg a csoki, addig tudjuk dekorálni szórással vagy tűzéssel, illetve egyéb módokon.
  7. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.

Túróbonbon Poppy módra ITT!

mákkrémes sütibonbon

mákkrémes narancsos sütibonbon

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.