-+=
Olvasási idő: < 1 percSzóval miért is lehet SZINGLI egy sajttorta?
Mert egyedülállóan finom?
Mert nincs párja, annyira krémes?
…..ez mind igaz…..de nemcsak…
Azért szingli, mert akár EGYEDÜL IS MEGEHETED!! :))… hiszen az adag maximum kettő, de egybe letudva se lesz egy “bűntudatból egy hétig minden reggel futok” kálvária!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 30 perc |
Pihentetés | 2-3 óra |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
Hozzávalók az alaphoz:
- 15 gramm zabpehelyliszt
- 15 gramm kókuszliszt
- 50 gramm joghurt
- ízlés szerint fahéj és édesítő
A krémhez
- 250 gramm zsírszegény túró
- 1 db tojás
- 20 gramm Peak Keep Calm Dessert Casein fehérjepor madártej ízben
- 20 gramm diétás vaníliás pudingpor
- 150 gramm joghurt
- 2 db mandarin
- ízlés szerint édesítő
Hozzávalók
Hozzávalók az alaphoz:
A krémhez
|
Elkészítés
- A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd a sütőpapírral bélelt kapcsos tortaforma (12-14 cm-es) aljába nyomkodjuk.
- A krém alapanyagait egy robot-/turmixgéppel habosra verjük, kivéve a mandarint.
- Öntsük az alapra a krémet úgy, hogy a közepére-tetejére tegyünk a mandarinból.
- Előmelegített sütőben, 170 fokon 30 percig sütjük!