-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Bár itt az eső és a hideg sötétség de nem hagyjuk, hogy a negatív érzelmek elhatalmasodjanak, így ebbe a karácsonyi mandulás keksz meditatív gyurmázásába – szaggatásába – dekorálásaba fojtottuk bele magam.⁠

Eredetileg ez egy német recept és túl sok átalakítást nem is kapott, hiszen alapvetően gluténmentes és tejmentes… az pedig, hogy itt ez cukormentes is…hab a tortán.

És persze diómániás vagyok, így egyértelmű, hogy ez a brutálfinom Peak cukormentes diókrém nyakig benne van a sütiben!!! 🙂

33% OFF mindenre a Peakshopban! Szabadságra ment a grafikusunk! + Sör és Fagyi kupon is a Tiéd!


Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A tojásfehérjét verd kemény habbá, majd forgasd bele a többi hozzávalót. Ha nagyon ragadna, akkor plusz zablisztet vagy mandulát tegyél hozzá. ⁠ ⁠
  2. Két sütőpapír között nyújtsd ki. Szaggasd ki a formákat, majd sütőpapíros tepsibe téve, előmelegítve 180 fokon süsd 10 percig. ⁠ ⁠
  3. Önmagukban is finomak, de érdemes plusz krémekkel megkenni. A lekvár vhogy snassz és nem is passzol ide, a mogyorókrém és a diókrém annál inkább!⁠

Bombabiztos bejgli recept ITT!

mandulás keksz

mandulás keksz liszt nélkül

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!