-+=
Olvasási idő: < 1 percMOGYORÓVAJ RAJONGÓK FIGYELEM!!
A nagy érdeklődésre való tekintettel leírom Nektek gyorsan a legújabb alkotásom receptjét. Tőlem megszokott módon egy igen egyszerű, gyorsan elkészíthető, ám de annál finomabb sajttortát készítettem most!
A mogyoróvajhoz a”hagyományos”, selymes állagú, krémes 100% mogyivaj, aki már régóta a palettán van, és még adalék sincs benne: ő a 100% Peunut Butter mogyivajunk
Előkészítés | 15 perc |
Pihentetés | 1 éjszaka |
Mennyiség |
szelet
|
Hozzávalók
Az alap
- 170 gramm Gullon cukormentes keksz
- 80 gramm olvasztott vaj
Csokis mascarpone réteg:
- 500 gramm light mascarpone
- 300 ml tejszín
- 100 gramm Peak Slim Dark Choco Cream - cukormentes étcsokoládé krém 350g
- 1 csomag habfixáló
Mogyoróvajas krém:
- 150 gramm Peak Peanut Butter mogyoróvaj
- 60 gramm méz (ha nem fér bele, ki lehet váltani valamilyen édesítővel)
- 100 ml tejszín
Hozzávalók
Az alap
Csokis mascarpone réteg:
Mogyoróvajas krém:
|
Elkészítés
- Az alapot összekeverjük és a sütőpapírral bélelt 20 cm-es torta formába simítjuk.
- A mascarponét kikeverjük az étcsoki krémmel. A tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük majd a két krémet összekeverjük, a kekszes alapra simítjuk.
- A mogyorós krém hozzávalóit robotgéppel homogén állagúvá keverjük és a csokis rétegre simítjuk, majd mehet a hűtőbe pihenni.