-+=
Olvasási idő: 2 perc

Gondolkodtunk Atival, milyen felhypoló szöveg kellene ide bevezetésnek… de…aztán..rájöttünk…MINEK? Egy full diétás, proteines pont olyan, mint a pöttyös pont kettő túróbonbon eladja saját magát. 

Ki ne szerette volna az igazit? És akkor ki ne szeretné úgy, hogy a kis zsírpárnái sem nőnek tőle? Vagy mert cukormentes nutella krémmel vagy esetleg a különleges diétás mákkrémmel van betöltve? Úgy nem kéne?? Na ugye. Kell Ő nekünk mindenhogy. Jóban, rosszban, pont épp diétában, pont ha ketten vagyunk, pont ha egyedül… pont kell nekünk mindenhogy. Pont.

És itt a helye PONT a köszönetnyilvánításnak: Ati, imád a Peak csapat és PONT nem csak azért, mert ebből a gasztrocsodából hoztál be nekünk kóstolót és PONT jutott mindenkinek! Hanem mert sok-sok kreatív recepttel és ötlettel halmozol el mindenkit és minden olvasót – megmutatva, hogy diétázni nem sz@r, hanem menő, kreatív és finomságos! 🙂

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

Tápanyagadatok
Peak pont 2
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 80 Ebből zsírsavak (kcal) 36
% DV (napi érték)*
Összes zsír 4,1g 6%
Szénhidrát 5,3g 2%
Fehérje 6,8g 12%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Előkészítés 15 perc
Pihentetés 1-2 óra
Mennyiség
darab
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Pihentetés 1-2 óra
Mennyiség
darab
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A mák és/vagy mogyoró krémből egy műanyag lapra vagy zsírpapírra tegyünk annyi kávéskanálnyit, amennyi bonbont tervezünk, majd tegyük fagyasztóba 20-30 percre.
  2. Az útifű maghéjat 3 ek. vízzel elkeverjük és hozzáadjuk a túróhoz. Hozzáadjuk továbbá a fehérje port és az édesítőt is ízlés szerint (folyékony is jó), majd tegyük a hűtőbe 1 órára.
  3. Ha letelt az idő, formázzunk belőle bonbonokat - melyet kissé ellapítunk és újabb fél órás hűtés után vágjunk félbe , majd tegyük a közepébe a megszilárdult krémet.
  4. Dolgozzuk össze a széleit, törekedve az eredeti bonbon formára! 🙂
  5. A csokit tördeljük össze és vízgőz felett olvasszuk meg, de csak a 2/3-ad részét. Ha elolvadt, húzzuk félre és dolgozzuk bele a maradék 1/3-ad részt és a vajat.
  6. Végül, dolgozzuk el a folyékony csoki mázat a bonbonokon, melyek alá zsírpapírt tettünk vagy rácsot!
  7. Pár óra hűtés után, amikor a csoki máz megszilárdul, fogyasztható!

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.