Ki szereti közületek a kétszínű dolgokat? Bár ő inkább már tricolor :))
Boci-brownie – málnával, különleges alkalomra: ezzel búcsúztattam el a kedvenc, anyukámtól kapott, ámde már felvállalhatatlan állapotú tepsimet. (R.I.P)
A sütike természetesen:
– cukormentes
– lisztmentes
– durváncsokis
– … de ezt kompenzálva proteines 🙂
Off: a cukkinitől nem megriadni, reprezentatív (3 fős :D) családi-baráti mintán SENKI nem vette észtre jelenlétét – ámde kell, mert laza, krémes, nedvdús közeget ad a tésztának – vaj helyett!
Az első Peakpiknik vevőtalálkozóra már az új tepsibe sütök Nektek :))
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 20-25 perc |
Mennyiség |
szelet
|
- 120 gramm darált zabpehely
- 50 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel
- 3 db tojás
- 150 gramm zsírszegény natúr joghurt
- 100 gramm cukkini reszelve, hámozva
- 15 gramm natúr kakaópor
- ízlés szerint eritrit
- ízlés szerint cukormentes étcsoki
- 250 gramm zsírszegény krémtúró
- 20 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel
- 1 db tojás
- ízlés szerint eritrit
- ízlés szerint málna
Hozzávalók
A brownie rétegbe
A fehér rétegbe
|
- Botmixerrel elsőnek a sötét réteg hozzávalóit keverjük össze. Én a csoki kivételével mindent egy késes aprítóra bíztam, a csokit pedig a végén tördeltem bele.
- Beleöntjük egy tepsibe: szilikonos vagy sütőpapírral bélelt!
- Ezután a fehér réteg hozzávalóit keverd össze - a málnát csak a legvégén tedd bele!
- A fehér rétegből tegyél pöttyöket a brownie alapba, majd olyan márványosan kend szét!
- Előmelegített sütőben, 175 fokon süsd 20 percig!
- Várd meg még kihűl, utána szeletelhető! Frissen is mennyei, de másnap, behűtve a legtutibb!