Diétában is palacsintázunk, ráadásul egy proteinbomba rakott palacsintával!
Diétában is palacsintázunk, ráadásul egy proteinbomba rakott palacsintával!
-+=
Olvasási idő:2perc
Nagyon menő dolog DIÉTÁBAN is nyugodt szívvel palacsintát enni – és megunhatatlan is! De most mégis csavartunk egy kicsit rajta… és ötvöztem a kedvenc palacsintás fogyasztásommal… rakott palacsintával!
Miért lehet életmentő a Peak palacsintapor Neked? Lényegesen leegyszerűsítheted a folyamatot, és tuti biztosra sikerül a fehérjés palacsintád! Hogy?
Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!
A Palacsintához minden hozzávalót alaposan elkeverünk, majd lehet is sütni.
Melegítsd elő a serpenyőt, fújd be olajsprayvel. Egy merőkanállal kavard fel a tésztát, tegyél egy adaggal a serpenyőbe, majd a kezeddel körkörös mozdulatokkal oszlasd el teljesen a sütőfelületen.
Ha az oldala kicsit barnás és a teteje is szilárdabb, akkor egy spatulával gyorsan és határozottan nyúlj alá (érdemes a peremét körbe végigszedni) és fordítsd át.
A túrót kikeverjük a joghurttal, fehérjeporral. A fehérjepor opcionális, de ha van, tegyetek bele.
Az aljára rakunk egy szép palacsintát, megkenjük túrókrémmel, és "pötyögtetünk" rá lekvárt.
Fedjük le palacsintával, majd ismételjük addig, még van palacsintánk.
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.