-+=
Olvasási idő: 2 percUgye a RÁNTOTT kaja-variációk mindig népszerűek… de nem a diétázók között ? Viszont mivel már mind a sütés, mind a panírozás MEGOLDHATÓ DIÉTÁSAN – sok helyen láttam, hogy SÜTŐBEN sütik a rántott sajtot… így NANÁÁÁÁ hogy kipróbáltam a Bunda porból!
Amúgy a Peak Bundázóról azt kell tudnod, hogy GLUTÉNMENTES és magas a fehérjetartalma – és bármit bebundázhatsz vele, itt például csak víz kell hozzá – és sós palacsintaként működik. De szendvicsnek, galuska – alapnak!! – pizzának is jó – és hát az eredeti funkciója: a BUNDÁZÁS, azaz egészséges rántott husik készítése. Itt egy cikk, ennyi mindent csináltunk már eddig belőle!
A Peak Bundázóval tudod növelni tehát minden sós dolog FEHÉRJETARTALMÁT, és mivel alapvetően kaják bebundázásához PANÍRKÉNT működik, így most is erre használtam. Itt láthatod, hogy mekkora különbség is a hagyományoshoz képest:
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
- 1 doboz light macisajt
- 50 gramm Peak Protein Bread bundázó por 53% fehérjével
- 50 gramm zabkorpa ha csökkenteni akarod a szénhidrátot, akkor a Peak Bundázóval ez is teljesen kiváltható
- 1 db tojás
- ízlés szerint só, bors, fokhagyma
- PAM Canola kalóriamentes olajspray a lefújáshoz
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Készíts elő mindent: a macisajtokat, a bundát és a tojást enyhén verd fel.
- A bundához keverd össze a Peak fehérjés bundázót a fűszerekkel és a zabkorpával. Ha csökkenteni akarod a bevitt szénhidrátot, akkor csak Peak fehérjés bundázót használj a panírhoz.
- A macisajtokat egyenként forgasd meg a tojásban majd az isteni FITT fehérjés panírmorzsában. Sütőpapírra téve fújd le PAM kalóriamentes olajsprayvel.
- Tedd előmelegített sütőbe, és 200 fokon süsd 8-10 percig! (hőlégkeverésen) ENNYIKE!