-+=
Olvasási idő: < 1 perc

A répák egyik legmenőbb és legfinomabb megnyilvánulása kétségtelenül a répatorta – ugye?

A hagyományos lisztes, vajkrémes, mascarpone-s változat azonban nagyon feltolja a kalória értékét – ami olykor belefér, de jelen helyzetben, amikor kevesebbet mozgunk, akkor erre pláne oda kell figyelni. ⁠A Peak RÉPATORTA azonban cukormentes, lisztmentes, zsírszegény, és abszolút magas fehérjetartalmú. Több szeletet is nyugodtan be lehet tolni! ⁠

KÓKUSZOS villámgyors változat is jöhet? Az alábbi receptet kicsit le is lehet egyszerűsíteni – és akár 5 perces mikrós sütiként is elkészíteni.  Érdekessége, hogy a diót a mennyei somló galuska Slim fehérjével váltottuk ki (isteni diós-vaníliás az íze – gy nagyon sok kalóriát megspóroltunk, és nem ment az íz rovására sem!) ITT nézd meg, hogyan készül:

33% OFF az Őszi Életerődért! + akár Ingyenes kiszállítás! Le a betegségekkel!

 

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Pihentetés 1-2 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A tészta
A krém
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Pihentetés 1-2 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A tészta
A krém
Elkészítés
  1. Elsőnek a répát pucold meg, és daráld/reszeld le apróra. Utána keverj össze mindent. ⁠
  2. Tedd sütőpapírral béleld tortaformába, és süsd 175 fokon kb 30-35 percig.⁠ ⁠
  3. Ha kihűlt vágd 2 vagy 3 résre. ⁠ ⁠
  4. A krém hozzávalóit keverd össze, majd töltsd a tortába.⁠ ⁠
  5. Érdemes pár órát pihentetni, hogy szépen összeérjen a műremek, utána úgyis secc-perc alatt elfogy! ⁠

Cukormentes dobostorta ITT!

répatorta

répatorta diétásan

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!