Még akkor is több szeletet betolhatsz ebből a diétásan elkészített répatortából, ha épp kevesebbet tudsz edzeni a jelen helyzet miatt. Érdekel?
Még akkor is több szeletet betolhatsz ebből a diétásan elkészített répatortából, ha épp kevesebbet tudsz edzeni a jelen helyzet miatt. Érdekel?
-+=
Olvasási idő: < 1perc
A répák egyik legmenőbb és legfinomabb megnyilvánulása kétségtelenül a répatorta – ugye?
A hagyományos lisztes, vajkrémes, mascarpone-s változat azonban nagyon feltolja a kalória értékét – ami olykor belefér, de jelen helyzetben, amikor kevesebbet mozgunk, akkor erre pláne oda kell figyelni. A Peak RÉPATORTA azonban cukormentes, lisztmentes, zsírszegény, és abszolút magas fehérjetartalmú. Több szeletet is nyugodtan be lehet tolni!
KÓKUSZOS villámgyors változat is jöhet? Az alábbi receptet kicsit le is lehet egyszerűsíteni – és akár 5 perces mikrós sütiként is elkészíteni. Érdekessége, hogy a diót a mennyei somló galuska Slim fehérjével váltottuk ki (isteni diós-vaníliás az íze – gy nagyon sok kalóriát megspóroltunk, és nem ment az íz rovására sem!) ITT nézd meg, hogyan készül:
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Eddigi hozzászólások a "Kókuszkrémes répatorta, a diétabomba!" című cikkhez
Ihletet kaptam a répatortából és kicsit tovább gondoltam, mivel az eredeti receptet is elkészítettem és nagyon ízlett. Megkívántam egy kis browniet.
Egy nagyon csokis ízű céklás brownie lett a végeredmény.
200 gr főtt céklát leturmixoltam
Kevertem hozzá:
40 gr kókuszlisztet
40 gr fehérjeport (fehércsokis süti)
1 cs. sütőport
2 db L-es tojást
kb 150-200 ml vizet (kevert tészta állagú lett)
4 púpos teáskanál holland kakóport
2 evőkanál negyedannyi Stevia-eritrit keveréket
rum aromát
meg egy marék mazsolát
Az egészet alaposan összekevertem és egy sütőpapírral kibélelt 13×26 cm-es formába öntöttem. A forma alját megütögettem, hogy jól elterüljön benne.
170°C-os előmelegített sütőben alsó-felső sütéssel 45 percig, tűpróbáig sütöttem.
Szerintem szuper finom lett. Kb piskótához hasonló az állaga. (képet itt nem tudok küldeni)
Köszönöm az alapötletet.
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.
Hozzászólások
Eddigi hozzászólások a "Kókuszkrémes répatorta, a diétabomba!" című cikkhezIhletet kaptam a répatortából és kicsit tovább gondoltam, mivel az eredeti receptet is elkészítettem és nagyon ízlett. Megkívántam egy kis browniet.
Egy nagyon csokis ízű céklás brownie lett a végeredmény.
200 gr főtt céklát leturmixoltam
Kevertem hozzá:
40 gr kókuszlisztet
40 gr fehérjeport (fehércsokis süti)
1 cs. sütőport
2 db L-es tojást
kb 150-200 ml vizet (kevert tészta állagú lett)
4 púpos teáskanál holland kakóport
2 evőkanál negyedannyi Stevia-eritrit keveréket
rum aromát
meg egy marék mazsolát
Az egészet alaposan összekevertem és egy sütőpapírral kibélelt 13×26 cm-es formába öntöttem. A forma alját megütögettem, hogy jól elterüljön benne.
170°C-os előmelegített sütőben alsó-felső sütéssel 45 percig, tűpróbáig sütöttem.
Szerintem szuper finom lett. Kb piskótához hasonló az állaga. (képet itt nem tudok küldeni)
Köszönöm az alapötletet.