Íme még egy tipp, hogy a Peak bolognai szószt, hogyan tudod még felhasználni!
Ennek a retro melegszendvicsnek a fő hozzávalója az isteni finom bolognai szósz, aminek az elkészítéséhez csak vízre van szükséged!
Igaz a pékárú nem diétás, de ha tényleg figyelsz az étkezésedre, akkor nem jelent gondot ha néha -néha eszel ilyet is.
Én most egy teljes kiőrlésű, szénhidrát csökkentett sok magvas bagettet töltöttem meg vele és ezerszer finomabb, mint a hagyományos, mindenféle mesterséges ételízesítővel teli melegszendvicskrémek.
Bátran készítheted így a családodnak is. A gyerekek és az apukák is imádni fogják az tuti! 🙂
Ez a bolognai szósz, alapjáraton teljesen vegán. Nem tartalmazz semmilyen húst!
- 27 % fehérjét is tartalmazz,
- teljesen cukormentes!
- természetes összetevőkből áll,
- nem kell főznöd sem!
Így készíthetsz belőle sokkal egészségesebb ételeket!
Nézd meg, milyen egyszerűen készítheted el ezt a retro melegszendvicset!
Előkészítés | 5 perc |
Mennyiség |
db
|
- fél db teljes kiőrlésű bagett vagy szénhidrát csökkentett
- 50 gramm Peak Vegan Bolognese Sauce - Vegán Bolognai szósz
- 160 ml forró víz
- ízlés szerint light reszelt sajt
Hozzávalók
|
- A bagettet vágd félbe. A bolognai port, öntsd le a forró vízzel, és jól keverd el. Hagyd állni pár percet.
- Kend meg vele a fél bagetteket, majd reszelj rá light trappista sajtot. 180 fokon légkeverésen süsd meg, pirulásig.