Szendvics helyett edd ezt! Sonkás sajtos zablepény a villámgyors reggelik sztárja - de ha kell, morzsálódás mentesen is elfér a táskádba!
Szendvics helyett edd ezt! Sonkás sajtos zablepény a villámgyors reggelik sztárja - de ha kell, morzsálódás mentesen is elfér a táskádba!
-+=
Olvasási idő: < 1perc
Korábban édes reggeli változatokat hoztam Neked. Most viszont egy igazán egyszerű és gyorsan elkészíthető sós reggeli ötletet.
Ezt a receptet bárhogyan tudod változtatni, és ami a legjobb akár egy túrához vagy csak sétához is magaddal tudod vinni. Nem maszatol, nem morzsál, takarítani se kell utána 😀 Tetszés szerint tudod változtatni az összetételt, így saját célodnak megfelelően tudod majd elkészíteni.
Van benne egy apróság, ami sokak számára sokat nem mondó hozzávaló, ami nem más mint az útifűmaghéj.
33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!
Mit is kell tudnod róla? Remek méregtelenítő és kiválóan tisztítja, rendben tartja az emésztőrendszert! Kedvező hatásain felül én még egyes ételeket is ezzel szoktam sűríteni, illetve a sütemények tésztájába is teszek bele, hogy jobb állagot érjek el.
Alább a TELJES adag tápértéke, diétázók ne sokkolódjanak! Ebből 7 korong lesz, de ez méretfüggő… tessék elosztani annyival, amennyit kisütöttél! 🙂
Tápanyagadatok
Sajtos sonkás pancake
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 1151Ebből zsírsavak (kcal) 333
% DV (napi érték)*
Összes zsír 37g57%
Szénhidrát 106g35%
Fehérje 87g174%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
Patócs Gábor vagyok, a PG’s kitchen Instagram és Facebook oldal kezelője. A testépítés és az egészséges életmód évek óta fontos részét képezi életemnek. Nem tartom magam utóbbi megszállottjának, sokkal inkább egy egészséges egyensúly fenntartására törekszem és ezt a látásmódot igyekszem átadni Követőimnek is. A rohanó hétköznapokban egyszerű, gyorsan elkészíthető (nem utolsó sorban kevés mosogatnivalóval járó), ellenben mégis látványos süteményeket, ételeket igyekszem készíteni. Mindezeket könnyen beszerezhető, minőségi hozzávalókból. Természetesen kíváncsiságom kielégítésére is törekszem, így időnként szívesen kísérletezek kevésbé ismert alapanyagokkal, tapasztalataimat pedig szeretném megosztani Veletek is. Az ételek elkészítése mellett, a gasztrofotózás rejtelmeibe is szenvedélyesen belevettem magam, hogy a legimpozánsabb képekkel tudjam bemutatni Nektek receptjeimet.