Pihe-puha tökmagliszes pogácsának álcázott muffinokat ígértem... hát itt vannak! Hipergyorsak, mind készítésben, mind elfogyasztásban!
Pihe-puha tökmagliszes pogácsának álcázott muffinokat ígértem... hát itt vannak! Hipergyorsak, mind készítésben, mind elfogyasztásban!
-+=
Olvasási idő:< 1perc
Vajon milyen indíttatásból kaptam a páromtól ajándékba softbox lámpát? Szeretet? Odafigyelés? Vagy csak így nem kell megvárnia a reggelt, a napfényt, hogy megehesse a sütiket? Mindenesetre I m sooooo hepppii 🙂
És persze tesztelni is kellett ünnepek előtt…mert hát garancia, meg ugye…tudjátok milyen ez 🙂 Szóval ezek a drága kis tökmagos pogik a tesztalanyok 🙂
Azt mondom hogy a zabmuffinok mind modellként, mind állagra, mind ízre és mind tápértékileg tökéletesek voltak – ahogy a lámpák is.
50grammtökmaglisztmás magliszttel vagy sima zabbal is jó
150gramm(gluténmentes) zabpehelyliszt
3dbtojás (L vagy XL)
100gramm görögjoghurt
1evőkanál útifű maghéj
150grammreszelt sajt
félcsomagaszalt paradicsom
ízlés szerinttökmagvagy szezámmag
ízlés szerintsó
picikehimalájai sótetejére
Előkészítés
10perc
Sütés/főzés
20perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
250grammzsírszegény krémtúró
50grammtökmaglisztmás magliszttel vagy sima zabbal is jó
150gramm(gluténmentes) zabpehelyliszt
3dbtojás (L vagy XL)
100gramm görögjoghurt
1evőkanál útifű maghéj
150grammreszelt sajt
félcsomagaszalt paradicsom
ízlés szerinttökmagvagy szezámmag
ízlés szerintsó
picikehimalájai sótetejére
Elkészítés
Keverj mindent alaposan el - érdemes elsőnek a szilárdakat, majd a többit.
Töltsd szilikonos formába a masszát - a tetejét dekorálhatod magokkal, nagyszerű himalajai kristálysóval! Nem olvad el, ellenben olyan mennyeien roppan, mint anno a nógrádi ropin a sódarabok 🙂
Előmelegített sütőben süsd 20 percig, 175 fokon.
Hagyd picit hűlni nyitott ajtajú sütőnél - majd ehető is! Másnapra is mennyeien puha!
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.