-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Egyszerű alapreceptet kaptunk elő, ahol a kedvenc hozzátartozóink, a zab és a túró villognak – most egy kis gránátalmás, brandys extázisban…

Sőt! Akinek van otthon fehérje pora (hmmm…. mondjuk egy ír krémlikőr ízű? 🙂 – az a zabliszt 30%-át kiválthatja vele a még proteindúsabb, még finomabb végeredményért cserébe! 🙂

A kalória a TELJES mennyiségre vonatkozik, oszd el annyival, ahány pufi kisül nálad 🙂

Totálisan Ingyenes a kiszállítás! + 33%OFF mindenre! Csak pár nap!

Tápanyagadatok
Brandy puffancs
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 746 Ebből zsírsavak (kcal) 216
% DV (napi érték)*
Összes zsír 24,8g 37%
Szénhidrát 66,9g 22%
Fehérje 56g 112%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
  • 100 gramm zabliszt
  • 200 gramm zsírszegény túró
  • 2 db tojás
  • 80 gramm cukormentes mandulatej
  • 5 gramm sütőpor
  • ízlés szerint édesítő
  • brandy aroma
  • gránátalma
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
  • 100 gramm zabliszt
  • 200 gramm zsírszegény túró
  • 2 db tojás
  • 80 gramm cukormentes mandulatej
  • 5 gramm sütőpor
  • ízlés szerint édesítő
  • brandy aroma
  • gránátalma
Elkészítés
  1. A száraz hozzávalókat összekeverjük.
  2. A túrót a tojással és a mandulatejjel. édesítőszerrel krémesre keverjük.
  3. A száraz hozzávalókkal összekeverjük, a lényeg, hogy krémes állag legyen, szükség esetén tegyünk még hozzá mandulatejet.
  4. Ha ezzel megvagyunk, hozzátesszük a brandy aromát és elkeverjük. A sütőt 200 fokra előmelegítjük, addig a tésztát szilikonos formába tesszük, és 20 percig sütjük légkeverésen.

Több pikk-pakk túrós recept ITT!

puffancs

túrós puffancs

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!