Mivel ritkán eszem húst, és vannak ilyen “húsundoros” napjaim 🙂 – ezért is vettem részt és forszíroztam a Peak Fasírtport – ami 5 perc alatt kész!
A Peak Fasírtporral próbálkozok tehát most is! Ennek alapvetően finom, fűszeres íze van – de nincs benne hús, szóval vega változatra tök jó… ellenben az íze is finom lesz! ITT nézheted meg a Peak FASÍRTPORT!
Természetesen az ÚJ 5 perces Peak Vega fasírtporból ISTENI “húspogi” is süthető….mondjuk egy hamburgerhez! És mivel diétázunk, mert mindjárt itt a jó idő… így a bucira is mutatok egy szénhidrátcsökkentett ötletet!
Másik érdeme, hogy gyorsan és egyszerűen elkészíthető, így időhiányos, kaotikus konyhakerülők is neki veselkedhetnek… hiszen alig pár perces kaland az egész!
Ha bejön ez a recept, akkor VIDD nagy kedvezménnyel, így:
VIDD CSOMAGBAN! Itt a fasírt csomag – ahol KIVÉTELES, 35%OFF-al tudod vinni a Peak Fasírtport és az anyagcseregyorsító MCT-t! Az MCT olajban azért jó afasírtot sütni, mert nem rakódik le ez a zsír feleslegben…sőt, kedvez az alakodnak, hiszen javítja az anyagcseréd! Igen, egy zsír, ami fogyásban segít! Fasírt csomagért KATTINTS IDE!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 200 gramm fehérrépa
- ízlés szerint vegeta ez csak a répához - a fasírt fűszerezve van!
- 100 gramm Peak MeatBalls with collagen - fasírt (por)
- 90 ml víz
- Peak MCT olaj
Hozzávalók
|
- A fehérrépát pucoljuk meg és daraboljuk fel egy lábasba, majd öntsük rá a vizet és kezdjük el főzni, adjunk hozzá sót és vegetát.
- Amikor a répa már megpuhult nagyjából, vegyük ki belőle.
- A fasírthoz add hozzá a vizet, és gyúrj belőle gombócokat.
- Süsd ki olajban - MCT a legjobb, de kókuszolajban is finom. Ne legyen túl forró!