Szeretném Neked megmutatni azt a terméket, amit nagyon vártunk… mert elegünk volt az édességekből. Végre SÓS diétás finomságokat akartunk készíteni a gasztro blogban.
Szóval itt az ELSŐ fitt, magas fehérjetartalmú GLUTÉNMENTES panír és kenyérkészítő por – FITT RÁNTOTT hús bundájához használva, vagy PROTEINES KENYÉR, wrappak elkészítéséhez – a konyhád kedvence lesz. Miért?
— 1. mert alapesetben CSAK VÍZ kell hozzá: máris panírozhatsz vele bármit!
— 2. tökéletes tápértértékű: kimagasló fehérjetartalommal (53%) és CSAK “jó” azaz lassú felszívódású szénhidráttal (glutén mentes zabpehelyliszt) nyugodtan beillesztheted rendszeresen a mindennapjaidba!
— + 3. mert szintén alkalmas kenyerek, wrappak, SÓS PALACSINTÁK és fitt nasik elkészítéséhez – CSAK VÍZ, és a FANTÁZIA! Felhasználása sokoldalú, meg is mutatom a BEST OF recepteket belőle!
1. Az alap: Bundázz vele: rántott hús, zöldség, hal, tofu… rád van bízva!
Lehet 1 összetevő – a Peak Bundázó por kell hozzá, és akkor a “palacsintabundás” husit kapod. De cifrázhatod, például szezámaggal, és sajttal is, akkor még roppanósabb lesz a bunda!
2. Tortilla is készíthető belőle! Így készítsed el!
CSAK 1 összetevő – a Peak Bundázó por kell hozzá, és máris sütheted ezt a serpenyős, magas fehérjés, gluténmentes tortillát! A nyári esték kedvenc diétás receptje lesz!
3. Az én kedvencem: villámgyors serpenyős szendvics! Pontos recept ITT!
CSAK 1 összetevő – a Peak Bundázó por kell hozzá, és máris sütheted ezt a serpenyős, magas fehérjés, gluténmentes szendvicset! Megtöltheted bármivel, magaddal viheted utazásra – de le is fagyasztható… szóval nincs kifogás, simán lehet ezt tolni kenyér helyett!
4. Tócsni alapnak is kiváló: részletes recept ITT!
Hozzávalók: Peak Bundázó por + reszelt krumpli/vagy más zöldség és tojás – és máris sütheted a fitt, fehérjedús tócsnid!
5. Az imádott kínai bundás csirke is elkészíthető: részletes recept ITT!
Ha régen fájt a hasad a kínaitól, vagy nem tudtad enni a diétád miatt – ennek vége! A Gluténmentes bundázóval simán megcsinálhatod a finom panírt – és kevesebb olajat is szív fel mint a hagyományos lisztes verzió!
5+1. Nokedli alapnak is tökéletes – a legnagyobb varázslat! Kattints ide érte, így csináltuk!
Számomra a legnagyobb átalakulás volt:) Simán jó nokedli alapnak, 1 tojás hozzáadásával, klassz állagú, ruganyos proteindús nokedlid lesz!
Igen, igen… és a sor nem ér véget, hiszen ha belelendülsz láthatod mennyire kreatívan lehet “diétázni”. És azért idézőjel, mert ez olyan finom, hogy észre sem veszed, hogy diétázol!
Próbáld ki – IDE KATTINTVA minden infót és hozzá kapcsolódó kedvezményt megtalálsz!