-+=
Olvasási idő: 2 perc

Ugye mindenkinek ismerős a magyar konyha egyik közkedvelt körete, a nokedli vagy más néven galuska.

Nem csak nekünk felnőtteknek a kedvencünk, de a gyermekek is nagyon szeretik, hiszen egyszerű, bárhogyan lehet variálni, ízesíteni. Gondoljunk csak a finom szaftos pörköltre, házi vajas galuskával? hmmm….

Álmomban nem gondoltam volna, hogy a Peak bundázó porból, nem csak bundázni, hanem ilyen isteni finom galuskát is lehet ám szaggatni.

Gyermekkorunk retro étele a tojásos nokedli, amit én most elkészítettem a Peak Bundázó porból!

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

Ééééss…MŰKÖDIK!!! Méghozzá, ha pici sót teszel hozzá, valóbaj adja az eredeti ízét. Puha, szinte elolvad a szádban! Ezt mindenképp próbáld ki!

Mitől DIÉTÁS?

— Attól, hogy több mint a fele fehérje – azaz NEM egy szénhidrátbomba – plusz a fehérje jóval nagyobb teltségérzetet ad.

Nincs benne liszt, ami gyorsan szívódna fel. Gluténmentes zabliszt van benne, ami nem emeli meg a vércukorszinted!


Előkészítés 5 Perc
Sütés/főzés 2 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 5 Perc
Sütés/főzés 2 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Egy tálba keverd el a hozzávalókat: bundázó por, 2 db tojás és a víz.
  2. Jó ragacsos masszát kell, hogy kapj, mint a nokedli tésztának.
  3. Szaggasd bele forralt vízbe. (Figyelj rá és folyamatosan keverd,mert hamar összeragadnak és gyorsan is megfő.)
  4. Ha feljöttek a víz tetejére, kész. Egy szűrővel szedd ki őket, majd kalóriamentes olayspray-el kifújt serpenyőben pirítsd picit le a kész nokedliket. Ezután mehet rá a 2 db tojás, jól forgasd össze, süsd össze. Tálalható is!

diétás nokedli

diétás nokedli gluténmentes

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!