Vendégváró falatoknak készítettem el, így az adagokat te a felére is csökkentheted, ha csak magadnak készíted. Piciknek is és nagyoknak is tökéletes cukormentes finomság. De mindenképp gyorsan el fog fogyni.
Hozzávalók:
- 6 ek. natúr kókuszreszelék
- 3 tk. folyékony édesítő
- 6 ek. NoCarb daramix
- 6 tojásfehérje
- 3 ek. Peak Coconuty
- 3 tk. bio kakópor
Tetejére hozzávalók:
- 3 tk Peak Mogyoróvaj vagy Peak kesuvaj
- 3 tk Walden karamell szirup
- kevés folyékony édesítő
Elkészítés:
A Daramixet összekeverjük a kókuszreszelékkel, a Coconuty-val és ez édesítővel is. Daramixet tudod helyettesíteni darált mandulával vagy mandulaliszttel is akár, de ha szénhidrátszegény diétán vagy legjobb, ha NoCarbot használsz.
A fehérjéket felverjük kemény habbá turmixgéppel és hozzáadjuk az előzőleg összekevert masszánkhoz. Ez ne keverjük durván semmiképpen, inkább finoman kevergetjük, hogy lazább maradjon a massza.
Én a kis halmokat tortadíszítővel nyomtam ki, majdnem kis csigák lettek így belőle, de így sokkal egyszerűbb volt kiadagolni, és pofásabb is lett a végeredmény. 180 fokos sütőben negyed óra alatt kész is, de nézz rá majd közben, hogy ne legyen kőkemény sem, hanem omlós maradjon.
Mit tegyél a tetejére?
Összekeverjük a Peak mogyoróvajat a Walden sziruppal és kevés édesítővel, és addig, amíg elkészül a süti, betesszük kicsit a fagyasztóba. Fontos, hogy megdermesztjük csak, nem megfagyasztjuk!
Ha kicsit kihűlt a süti kiskanállal rákened a tetejére, és már kész is!