Ugyancsak a Peak sütő főző versenye és Szilágyi Anett jóvoltából olvashatod nálunk a következő madártejes finomságot! Mindössze két összetevőből kaphatsz egy igazán jó ízű édességet.
Madártej
Hozzávalók:
-2 adagolókanál vaníliás fehérje( Whey Fusion vaníliás)
-3 tojásfehérje
-ízlés szerint édesítő és őrölt fahéj díszítésnek
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Madártej fehérjével
Elkészítés:
A tojásfehérjéket édesítővel kemény habbá verem majd vizes kanállal galuskákat szaggatok belőle. Közepes lángon, vízben főzöm ki őket majd tányérba teszem és hagyom kihűlni. A vaníliás fehérjét viszonylag sűrű, krémes állagúra keverem és a galuskákra öntöm. Türelmesebbek hűtőbe tehetik, tálalás előtt érdemes egy kis őrölt fahéjat szórni a tetejére az inzulin rezisztencia csökkentése érdekében! 😉
Bűntudat mentes jó étvágyat Hölgyek!
PeakGirls
Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon!