5 perces bögrés raffaello torta, ami nemcsak minimál idő, de minimál hozzávalóból is áll! Nem kell hozzá se liszt, se cukor!
5 perces bögrés raffaello torta, ami nemcsak minimál idő, de minimál hozzávalóból is áll! Nem kell hozzá se liszt, se cukor!
-+=
Olvasási idő: 2perc
Hát szerintem még ilyen gyorsan raffaello torta… vagyis bármilyen torta nem készült el! Az alapja két Peak termék lesz – a bögrés sütipor és a kókuszkrém – amiket most bátran betárazhatsz az otthonlétedre, mert:
tartósak (najó, a kókuszkrém rájárós, mert mocsokmód finom, szóval ő nem lesz tartós… :D)
cukormentesek, így ne fogják a plusz kilókat gyarapítani, még korlátozott a mozgástered
glutén és laktózmentes mindkettő, így táplálékallergiásoknak is szuper alternatíva! – így a receptben sem használom ezeket!
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
A bögrés sütit készítsd el az instrukció szerint: egy tasak sütiport keverj el 80 ml vízbe, és tedd egy mikrózható, kb 500 ml-es bögrébe. 900 watton, 2 percig süsd.
Ha elkészült, borítsd ki a bögréből,
A süti méretét figyelembe véve vágd ketté vagy három fele.
A cocomas krémbe keverj a Peak kókusz krémből, majd add hozzá a kókuszreszeléket is, hogy krémes állaga legyen.
Kend meg vele a bögrés tortád kívül-belül-alul-felül... majd csorgasd meg csokisósszal! ENNYIKE!
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.