Sós karamellás mogyorós S•A•J•T•T•O•R•T•A – aki három ok miatt landolt ma ide.
Az egyik. Mivel feltöltöttük ismét a kifosztott Slim Secret sós karamellás fehérje raktárunkat, így be is lehet tárazni belőle, és például egy ilyen csudafinom tortát sütni – még mielőtt újra elkapkodjátok 😀
A másik. Nem tudom, ki hogy van vele, de engem nagyon megvisel, hogy még hideg van, még hamar sötétedik… kimenni se lehet korlátlanul, szóval akkor a benti hangulatot és illatokat kell feldobni!
És persze hosszútávon nem dobja fel a hangulatunkat, ha a nassolástól plusz kilók kerekednek a hasunkra – így érdemes diéta-kompatibilis összetevőkkel dolgozni. Így készült ez a torta is…
– Ami még mindig cukormentes.
– Sőt, lisztmentes.
– Vajat és margarint sem szoktam nagyon használni, így attól is megkímélődött.
VÉGÜL! Karamell imádó vagy? És diétázol? Akkor Neked is fejtörést okozhat az imádott karamellás íz pótlása, igaz? Hiszen a karamell alapja a cukor, amit nem lehet édesítővel helyettesíteni. Szuper hír így Neked, hogy a (nemhiába..) legnépszerűbb Peak Slim Secret sós karamellás fehérjével, akár mindennap ihatod azt a finom, karamellás tejet, amit a gyerekkorunkban imádtunk – CUKOR NÉLKÜL! ⠀
Szóval teljes értékű tagja a diétás süti családnak… szóval aggodalmak nélkül simán befalható az egész! Vagy Te megosztanád?
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 45 perc |
Pihentetés | 1 éjszaka |
Mennyiség |
szelet
|
- 50 gramm (gluténmentes) zabpehelyliszt
- 20 gramm kókuszliszt
- 20 gramm darált mogyoró
- 1 db tojás (L vagy XL)
- 3 evőkanál joghurt
- 1 teáskanál sütőpor
- 1 evőkanál Peak Peanut Butter mogyoróvaj opcionális, de nagyon finom
- 500 gramm zsírszegény krémtúró vagy mascarpone
- 200 gramm sűrű joghurt
- 2 db tojás (L vagy XL)
- 1 csomag karamellás pudingpor
- 30 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel Sós Karamell 1000g
- ízlés szerint édesítő
- ízlés szerint cukormentes karamell (Spar)
Hozzávalók
A tészta
A krém
|
- A tészta hozzávalóit keverd össze és sütőpapíron süsd elő 180 fokon 10 percig
- A krém hozzávalóit keverd össze, és öntsd a tésztára.
- Burkold kívülről be alufóliába. Vízfürdővel tedd a sütőbe (egy nagy tepsi önts vizet, és ebbe tedd a formát).
- 160 fokon süsd 50 percig. Hagyd kihűlni a sütőben - majd hűtőben pihentesd 1 éjszakát.