-+=
Olvasási idő: 2 perc

Sós karamellás mogyorós S•A•J•T•T•O•R•T•A  – aki három ok miatt landolt ma ide.

Az egyik. Mivel feltöltöttük ismét a kifosztott Slim Secret sós karamellás fehérje raktárunkat, így be is lehet tárazni belőle, és például egy ilyen csudafinom tortát sütni – még mielőtt újra elkapkodjátok 😀

A másik. Nem tudom, ki hogy van vele, de engem nagyon megvisel, hogy még  hideg van, még hamar sötétedik… kimenni se lehet korlátlanul, szóval akkor a benti hangulatot és illatokat kell feldobni! 

És persze hosszútávon nem dobja fel a hangulatunkat, ha a nassolástól plusz kilók kerekednek a hasunkra – így érdemes diéta-kompatibilis összetevőkkel dolgozni. Így készült ez a torta is…

– Ami még mindig cukormentes.⁠
– Sőt, lisztmentes.⁠
– Vajat és margarint sem szoktam nagyon használni, így attól is megkímélődött.⁠

1+1 most 3! Bármit bármivel kombinálhatsz! + Ajándék peak szakácskönyv ebook 2.990Ft értékben!

VÉGÜL! Karamell imádó vagy? És diétázol? Akkor Neked is fejtörést okozhat az imádott karamellás íz pótlása, igaz? Hiszen a karamell alapja a cukor, amit nem lehet édesítővel helyettesíteni. Szuper hír így Neked, hogy a (nemhiába..) legnépszerűbb Peak Slim Secret sós karamellás fehérjével, akár mindennap ihatod azt a finom, karamellás tejet, amit a gyerekkorunkban imádtunk – CUKOR NÉLKÜL! ⠀


⁠Szóval teljes értékű tagja a diétás süti családnak… szóval aggodalmak nélkül simán befalható az egész!  Vagy Te megosztanád?

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 45 perc
Pihentetés 1 éjszaka
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A tészta
  • 50 gramm (gluténmentes) zabpehelyliszt
  • 20 gramm kókuszliszt
  • 20 gramm darált mogyoró
  • 1 db tojás (L vagy XL)
  • 3 evőkanál joghurt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 evőkanál Peak Peanut Butter mogyoróvaj opcionális, de nagyon finom
A krém
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 45 perc
Pihentetés 1 éjszaka
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A tészta
  • 50 gramm (gluténmentes) zabpehelyliszt
  • 20 gramm kókuszliszt
  • 20 gramm darált mogyoró
  • 1 db tojás (L vagy XL)
  • 3 evőkanál joghurt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 evőkanál Peak Peanut Butter mogyoróvaj opcionális, de nagyon finom
A krém
Elkészítés
  1. A tészta hozzávalóit keverd össze és sütőpapíron süsd elő 180 fokon 10 percig⁠ ⁠
  2. A krém hozzávalóit keverd össze, és öntsd a tésztára.
  3. Burkold kívülről be alufóliába.⁠ Vízfürdővel tedd a sütőbe (egy nagy tepsi önts vizet, és ebbe tedd a formát).⁠ ⁠
  4. 160 fokon süsd 50 percig. Hagyd kihűlni a sütőben - majd hűtőben pihentesd 1 éjszakát.⁠

Ünnepi fitt mákos guba ITT!

karamellás sajttorta

cukormentes karamellás sajttorta

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!