Bár az ünnepek általában jó indokok arra, hogy kicsit lazítsunk az étrendünkön – és együnk valami finomat… de mit szólnátok ahhoz, ha most egy olyan receptet hoznánk, ahol FINOMAT eszel, de mégis támogatod vele a nyári alakod elérését?
A Peak diétás húsvéti kuglófból BÁRMENNYIT ehetsz, és imádni fogod, mert:
1. Villámgyorsan elkészíthető – nagyjából 15 perc, mosogatással együtt. Nem kell keleszteni, dagasztani, sütőporral is működik!
2. Magas fehérjetartalmú, és mellette szinte nem is tartalmaz szénhidrátot – így akár vacsira is tudod enni.
3. Variálhatod bátran – például az öntetnek nemcsak fehérjét használhatsz, de például egy Cocodream kókuszkrémes öntetes kalács is biztos visz mindent!
+ Ilyen pihepuha mesésen szép állaga van:
Szeretnél látni még több ilyen PRAKTIKUS receptet? Például hogyan készül a világ legdiétásabb KENYERE, amibe húsvétkor a sonkádat pakolhatod? A videón NÉZD MEG!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 60 perc |
Mennyiség |
szelet
|
- 60 gramm Peak Slim And Beauty Protein fehérjepor zsírégetőkkel és kollagénnel fehércsokis süti íz 500g
- 30 gramm mandulaliszt
- 250 gramm zsírszegény túró
- 3 db tojás
- 2 evőkanál sűrűbb joghurt
- 1 csomag sütőpor
- ízlés szerint eritrit
- ízlés szerint gyümölcs
- 30 gramm Peak Keep Calm Casein fehérjepor csokis sütikrém ízben
- 150 ml 1.5%-os tej
Hozzávalók
|
- A hozzávalókat összekavarom, kivéve a tojást.
- A tojásokat kettéválasztom, a sárgáját a tészta hozzávalóihoz rakom, fehérjét kemény habbá verem és utána óvatos mozdulatokkal összekeverem a többi hozzávalóval.
- Kuglóf formát picit kikenem kókuszzsírral és beleöntöm a kuglóf tésztát.
- 150 fokon legalább 1 órát süsd!
- Tetejére, 30 g süti peak caseint kevertem ki 1,5 dl zsírszegény tejjel, így puding állagút kaptam, amivel szépen megcsorgattam, gyümölcsökkel díszítettem!