Nem akadály többé a DIÉTÁS krumpli! :))) Na jó – ez egy alternatív lehetőség, ha diétázol, hogy RADIKÁLISAN kevesebb szénhidrátot egyél… nem utolsó soron szerintem roppant finom is, és adja a krumpli feelinget 🙂
Mellé VEGÁN, és FEHÉRJEDÚS opció is van – a bolognai szósz, ami PERCEK ALATT KÉSZ!
Hiszen az Új Peak Bolognai szószhoz CSAK VIZET kell keverned FŐZNI SEM KELL, és kész is a finom, fűszeres, paradicsomos szósz! Magas fehérjetartalmú, így bátran DIÉTÁHOZ is használhatod!
Nemcsak tésztára – de más olaszos kedvencekre is felhasználhatod: például PIZZÁRA… de most csak szósznak használjuk a kamu-krumplihoz!
A szósznak sokszor nehéz valóban finom és diétás szószt találni. Miért? Indokolatlan cukor és zsírmennyiség van benne, rengeteg adalék – ami nemcsak hízlal, nem egészséges… de a narancsbőrhöz is ez vezet. Ezért a Peak Bolognai szószt úgy alkottuk meg, hogy bármely – akár VEGÁN DIÉTÁBA is beilleszthesd!
Bizony, FŐZNI SEM KELL és CSAK VÍZ kell hozzá! Ennél egyszerűbben már nem is készülhet el!
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 20 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 1 db karalábé
- ízlés szerint sültkrumpli fűszersó
- PAM Canola kalóriamentes olajspray
- 50 gramm Peak Vegan Bolognese Sauce - Vegán Bolognai szósz
- 80 ml víz
Hozzávalók
|
- Vágd a karalábét csíkokra, és forgasd meg a fűszersóba!
- Sütőpapíros tepsibe tedd, fújd le olajsprayvel - 200 fokon 20 percig süsd hőlégkeverésen!
- A bolognaihoz keverd el a port a vízzel - és ennyi!