Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 10 perc |
Pihentetés | 0 perc |
Mennyiség |
szelet
|
- 280 gramm cukormentes gullon keksz
- 80 gramm joghurt (Skyr)
- 1 adagolókanál Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por vajas keksz íz 250g
- több fújás PAM Canola kalóriamentes olajspray
- 500 gramm zsírszegény (0,1%) krém túró
- 200 gramm light mascarpone
- ízlés szerint eper (ledarálva)
- 60 gramm Peak Slim And Beauty Protein fehérjepor zsírégetőkkel és kollagénnel málnás mousse íz 500g
- ízlés szerint Peak Málna Mousse Meringue 250g
- ízlés szerint eritrit
- 2 tasak express zselatin
Hozzávalók
|
- A torta alját rendkívül egyszerű elkészíteni. A torta aljához a kekszet daráld össze, majd HA vajat használsz és nem Skyr joghurtot, akkor olvaszd fel mikróban és jól keverd össze a keksszel. A torta alapját nyomkodd bele a torta forma aljába. A belenyomkodás előtt, érdemes befújnod a formádat a Pam kalóriamentes olajspary-el. Ez az olajspray arra való, hogy ne ragadjon oda a sütid, és egyébként is nulla a kalóriatartalma. ▶▶★ Tehát a torta aljához ezek a hozzávalók: - 280 g cukormentes gullos zabkeksz - 80 g vaj (nem margarin) vagy natúr skyr joghurt is jó, ha a zsír mennyiségét csökkenteni szeretnéd - 1 adagoló kanál Peak Yummy Flav Powder -vajas keksz ízben - Pam Canola kalóriamentes olayspray
- A túrós réteg összes hozzávalóját alaposan egy robotgéppel keverd össze és egyszerűen öntsd a keksz alapra. Tetejét frissen felszeletelt eperrel díszítettem. Nagy sikere volt! ▶▶★ A sütikrémhez ezek a hozzávalók: - 500 g zsírszegény túró - 250 g light mascarpone - ízlés szerint eper (ledarálva) - 60 g Peak Málnás mousse slim&beauty protein por - ízlés szerint Peak Meringue krém habcsok darabokkal- málnás íz - ízlés szerint eritirt - 2 tasak Expressz Zselatin fix