-+=
Olvasási idő: 2 perc

A Peak Bundázó por nekem egy megváltás volt… mert egyfelől végre full diétás és gluténmentes rántott husit ehetek. Azért jó, mert tök gyors – csak el kell keverni vízzel vagy tojással, és máris AKÁR A SÜTŐBEN is lehet vele rántott csirkét sütni – olyan panírral, ami ropog, MAGAS A FEHÉRJETARTALMA, és ugye liszt mentes.

A Bundázó porral amúgy kb. 10 kiló csirkét ki tudsz sütni – de tök jó serpenyős tortillák kisütésére kb 20-25 tortillát is ki lehet ebből a porból sütni. Szóval ha unod az édességet – és SÓS kajákkal feldobnád a diétád – próbáld ki, a SÓS főzős csomaggal ráadásul INGYEN JÁR. (IDE KATTINTVA találod!)

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!


Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 45 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A csirke és a bundázás
A csirke ízesítése
  • 2 evőkanál dijoni mustár
  • ízlés szerint só, bors, fokhagyma
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 45 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A csirke és a bundázás
A csirke ízesítése
  • 2 evőkanál dijoni mustár
  • ízlés szerint só, bors, fokhagyma
Elkészítés
  1. A csirkét vágd fel, klopfold ki - és ízesítsd be.
  2. Keverd el a bundázót vízzel - vagy tojással - ez diétádtól függ, mindkettővel működik. (Vízzel olyan "párizsi bundásabb lesz")
  3. Forgasd bele reszelt sajtba - majd egy sütőpapíros tepsibe helyezd el. (Én még bazsalikommal megszórtam).
  4. Fújd meg olajsprayvel - majd 180 fokon süsd 30 percig alul-felül, én a végén még 10 perc hőlégkeverést is rátettem, hogy jól átpiruljon.
  5. Bulgurral, salival tálald!

rántott csirke sütőben

diétás rántott csirke sütőben

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!