Az aranygaluska hatalmas kedvencem, de sajnos elég időigényes sütike – és nem is lehet gyakran beilleszteni egy komolyabb diétás étrendbe. Persze galuskázni jó – így arra gondoltam, hogy kicsit „megtrükközöm” a dolgot, és mivel amúgy is van FEHÉRJÉS DIÓS ízű bögrés sütipor, ami mikróban percek alatt kész – így az lesz a galuska alap! Ehhez CSAK VÍZ kell, ésmikróban 2 perc alatt megvan a diétás, fehérjedús, finom piskóta!!!
…és az öntet? A Peak Keep Calm kazeinjét választottam – Madártej ízben. Ez a sütikbe is igazi puding, de önmagában, étkezések helyettesítésére is tök jó!
- Szénhidráttartalma gyakorlatilag nincsen!
- A kazein miatt magas a fehérjetartalma.
- Zsírtartalma is alacsony köszönhetően annak, hogy a tejet vízre cseréltük
- Köszönhetően a kazein magas rosttartalmának az isteni krémes állag mellet egy lassú felszívódású, laktató ételt is kapunk.
Előkészítés | 5 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 80 gramm Peak Fast Cake barackos-diós
- 80 ml víz
- 2 evőkanál darált dió
- 20 gramm Peak Keep Calm Dessert Casein fehérjepor madártej ízben
- 100 ml víz
Hozzávalók
A hamis galuska
A protein sodóhoz
|
- A Peak Fast Cake sütiport keverd ki vízzel, tedd mikrózható edénybe, szórd meg dióval és mikróban, maximális teljesítményen süsd 2 percig.
- A kazeint keverd össze vízzel!
- Voálááá, kész is!