-+=
Olvasási idő: 2 perc

Figyelem! Felsorakozott az Év Legfinomabb hókilfli címért versengő aprósüti serege! Lisztmentes, cukormentes és hókifli létükre még margarinnal sincs agyontolva.⁠ Nálunk akkora sikere lett, hogy a túra után DUPLÁZNI kellett az adagot,mert este még követelték :))

Miért diétás(abb) ez a kifli?

Cukormentes és fehérlisztmentes – de ez nálam alap.

Másfelől a zsíradékot lecsökkentettem. Helyette gesztenyemasszát és darált diót tettem bele, ami ugyan növeli a zsírtartalmát, de egyúttal roppant finom ízt is ad neki, és kevesebb is elég az OMLÓS állag eléréséhez, mint mondjuk a margarin esetében.

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

Fehérjepor cserélhető zablisztre, de nagyban javítja a tápértéket.

Peak cukormentes diókrémje is belekerült a tésztába – szintén állag és íz tuningnak – ami olyan ízre, mint a gyerekkori diótorta mesefinom diókrém tölteléke. Abszolút süti kompatibilis, AZONNAL KÉSZ KRÉM. KARÁCSONYI ÍZORGIA a köbön. 🙂

Ha a Mákos kiflikért rajongsz, akkor pedig javaslom, hogy a Peak mindenmentes Poppy mákkrémjét keverd a tésztába!

Ezek a krémek mind CUKORMENTESEK, és AZONNAL ehető, kész krémek. Akár sütikben is RÖGTÖN felhasználhatod, vagy töltelékeknek is kiváló, én imádom a tortákban, palacsintákban is. Ha szeretsz sütögetni, akkor itt ne hagyd, az AZONNAL EHETŐ, CUKORMENTES KARÁCSONYI KRÉMCSOMAGOT – most kedvezményesen viheted, még áremelés előtt ráadásul! Kattints ide érte!


Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
A tetejére
  • 2 evőkanál por eritrit
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
A tetejére
  • 2 evőkanál por eritrit
Elkészítés
  1. A hozzávalókat összegyúrjuk, és addig dögönyözzük a tésztát, még egy egybeállt, homogén masszát nem kapunk. (Érdemes pihentetni a hűtőben, mert a zsíradék megszilárdul és könnyebben kezelhető lesz,nem ragad.) Ha nagyon nem szívta fel a nedvességet PLUSZ zablisztet tehetsz még hozzá - vagy ha száraz (pl. szárazabb dió esetén) plusz tojássárgát vagy tejfölt/joghurtot.
  2. Kifliket formálunk - én úgy szoktam, hogy kimérek 30g-os golyókat, felgömbölyítem, és abból sodrok kb tenyérnyi rudakat, amiket kifliknek behajlítok.
  3. Előmelegített sütőben, 180 fokon 12 perc alatt megsütjük.
  4. Por eritritben megforgatjuk még forrón - és akár forrón is ehetjük!

Bombabiztos bejgli recept ITT!

Diétás hókiflik

Diétás cukormentes hókiflik

 

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!