-+=
Olvasási idő: 2 perc

Asszem méltóan szép (jó, kicsit „sebhelyes” :))) debütálása az új Peak Diókrémnek ez a MÉZESKALÁCS de SAJTTORTA!
(Jaaaj, amugy lányok, musthave ez a diós cucc… Azt hittem a Cocodreamet nem lehet überelni…)

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

Ezek a krémek mind CUKORMENTESEK, és AZONNAL ehető, kész krémek. Akár sütikben is RÖGTÖN felhasználhatod, vagy töltelékeknek is kiváló, én imádom a tortákban, palacsintákban is. Ha szeretsz sütögetni, akkor itt ne hagyd, az AZONNAL EHETŐ, CUKORMENTES KARÁCSONYI KRÉMCSOMAGOT – most kedvezményesen viheted, még áremelés előtt ráadásul! Kattints ide érte!

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 45 perc
Pihentetés 1 éjszaka
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Az alja
A krém
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 45 perc
Pihentetés 1 éjszaka
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Az alja
A krém
Elkészítés
  1. Az aljnál keverj össze mindent. Egy sütőpapírral bélelt kb.18 cm-es tortaformába simítsd bele és süsd elő 10 percig 180 fokon.⁠
  2. A krém hozzávalóit keverd össze, és töltsd a formába.
  3. 160 fokon süsd 45 percig - vízfürdőben. (Alufóliába burkold be kívülről a formát, és egy tepsire tedd, amit vízzel tölts fel.) Ettől lesz ilyen szép és sima a teteje.
  4. Pihentesd egy napot, de legalább egy éjszakát!⁠

Több ünnepi finomság ITT!

diós sajttorta

karácsonyi diós sajttorta

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.