Az új Peak Diókérémemet valami igazán hozzá méltóan különleges torába akartam beletenni: így született ez a karácsonyi mézeskalács sajttorta!
Az új Peak Diókérémemet valami igazán hozzá méltóan különleges torába akartam beletenni: így született ez a karácsonyi mézeskalács sajttorta!
-+=
Olvasási idő: 2perc
Asszem méltóan szép (jó, kicsit „sebhelyes” :))) debütálása az új Peak Diókrémnek ez a MÉZESKALÁCS de SAJTTORTA!
(Jaaaj, amugy lányok, musthave ez a diós cucc… Azt hittem a Cocodreamet nem lehet überelni…)
33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!
Ezek a krémek mind CUKORMENTESEK, és AZONNAL ehető, kész krémek. Akár sütikben is RÖGTÖN felhasználhatod, vagy töltelékeknek is kiváló, én imádom a tortákban, palacsintákban is. Ha szeretsz sütögetni, akkor itt ne hagyd, az AZONNAL EHETŐ, CUKORMENTES KARÁCSONYI KRÉMCSOMAGOT – most kedvezményesen viheted, még áremelés előtt ráadásul! Kattints ide érte!
Az aljnál keverj össze mindent. Egy sütőpapírral bélelt kb.18 cm-es tortaformába simítsd bele és süsd elő 10 percig 180 fokon.
A krém hozzávalóit keverd össze, és töltsd a formába.
160 fokon süsd 45 percig - vízfürdőben. (Alufóliába burkold be kívülről a formát, és egy tepsire tedd, amit vízzel tölts fel.) Ettől lesz ilyen szép és sima a teteje.
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.