-+=
Olvasási idő: 2 perc

Hát, nem tudom ki hogy van vele, de lassan azért illene villantani valami formát – és bevallom, nekem nem igazán megy most könnyen a diéta. Kifogásokat nem keresek, egyszerűen gyakrabban kívánok édeset.

Bármi is azért a süti-vágy, mindig egészséges és cukormentes alapanyagokkal igyekszem elkészíteni – jelen esetben egy villámgyors keverem-tepsibetöltöm-kisütöm FULL DIÉTÁS MÁKOS KRÉMESHEZ folyamodtam! Isteni, ahogy a teteje ropog, a közepe krééémes és az alján az izgi vanília réteg megül.

A DIÉTA-titok, hogy liszt helyett Keep Calm kazeint használok MINDIG a receptekbe. Ez az EGYETLEN olyan fehérjepor, ami hasonlóan viselkedik, mint a liszt – azaz JÓ ÁLLAGOT ad és NEM SZÁRÍTJA ki a sütit. A Keep Calm-ba plusz rostok is vannak – emiatt TELÍT, és igazából szerintem ennek köszönhető a jó állag. (Más kazeinek nekem olyan „homokos” hatásúak voltak.)

1+1 most 3! Bármit bármivel kombinálhatsz! + Ajándék peak szakácskönyv ebook 2.990Ft értékben!

Szuper alternatíva, ha picit meg akarod szorítani a kalóriákat – vagy kicsit könnyedebb nasira vágysz! Miért?

  • mert fehérjedús – mivel liszt helyett kazein van benne
  • szénhidrátszegény
  • zsírszegény
  • cukormentes
  •  nagyon finom, laktató
  • …és abszolút pótolja az édességvágyat.

Ha pedig szeretnél pár kilótól megszabadulni, akkor fogadd meg a tippem, amit a videóban elmesélek: vacsizd esténként EZT velem!

 

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 60-70 perc
Pihentetés 2-3 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 60-70 perc
Pihentetés 2-3 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A tojásokat kettékapjuk és a sárgájukat szép habosra keverjük 1-2 kanál eritrittel,
  2. Hozzáadjuk a sárgás részhez kanalanként a zablisztet, mákot, a fehérjét, az ízesítőt majd utána a tejet apránként.
  3. A tojások fehérjét ismét egy kis eritrittel kemény habbá verjük.
  4. Kisebb adagokban, óvatosan beleforgatjuk a sárga masszába.
  5. Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük (legyen benne magasan a massza - nálam kb 25*18as tepsi volt) és 160 fokon 60 percig sütjük. (Ha nagyon ég a teteje, érdemes alufóliázni)
  6. Önmagában is finom, de kis por-eritrittel vagy cukormentes lekvárral leöntve fenomenális lesz!
  7. Tipp! Érdemes egy éjszakára lehűteni és másnap hidegen enni! Úgy még finomabb!

Diétás meggyes pite ITT!

mákos krémes

mákos krémes diétásan

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!