-+=
Olvasási idő: 2 perc

Beköszöntött végre a várva várt TAVASZ!! Lassan nyílnak a virágok, a madarak is dalra fakadtak. Ruhatárunkban is előjönnek végre az igazi tavaszi színek. Így igazán illő, hogy a konyhánkba is becsempésszük ezt a hangulatot.

Igazi tavaszi felüdülés ez a sütike, ráadásul bűntudat nélkül lehet fogyasztani. Ráadásul Peak Blondie fehércsoki krém került a tésztájába, ami még izgalmasabbá teszi.

A Peak Blondie fehércsoki krém cukormentes, alacsony kalória tartalma mellet még kakaóvajban is bővelkedik. Igen, az az a vaj, amit minden natúr kozmetikum az egekbe emel, annyira tiszta és jótékony hatású, és antioxidánsokban gazdag. Azonban nemcsak külsőleg – de belsőleg is fogyasztható.

növényi zsírtartalma miatt magas hőfokon sem károsodik – így ha önmagában nem elégíti ki a krémes álmaidat, akkor sütikbe is beleintegrálhatod. A fehércsokiban az a szuper, hogy nem tolakodó jellem – így nagyon sok reform süti születhet vele!

Ezt a krémet ehetik:

Totálisan Ingyenes a kiszállítás! + 33%OFF mindenre! Csak pár nap!

– cukorbetegek, inzulinreisztensek

– gluténérzékenyek (keresztszennyeződés előfordulhat)

– diétázók

– gyermekek is

Mellette pedig ugye AKKOR DIÉTÁS EGY SÜTIKE, ha fehérjében gazdag! Erről (amúgy Mező Móni kedvence) a Málna Mousse Slim gondoskodik! Ebben plusz kollagén és étvágycsökkentős hatóanyagok is vannak, és iszonyat finom, málna turmix az íze, SZÉNHIDRÁTOK NÉLKÜL!!

Előkészítés 15 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Tészta
Krém
Előkészítés 15 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Tészta
Krém
Elkészítés
  1. A sajttorta blondie-hoz a vajat vízgőz felett összeolvasztjuk a fehér csoki krémmel. A tojásokat szétválasztjuk: a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A sárgáját pici eritrittel és a vanília aromával fehéredésig habosítjuk, majd óvatosan belekeverjük a felolvasztott vajas csokit.
  2. Egy aprítógépben lezúzzuk a kesudiót és a zabpehelyliszttel, sütőporral együtt ezt is a masszába keverjük. Ezután egy spatulával óvatosan hozzáforgatjuk a tojásfehérjehabot is, fellazítva ezzel a masszát. Kivajazott vagy sütőpapírral bélelt formába öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 20-22 percig sütjük. Ha kész, hagyjuk kihűlni. Közben elkészítjük a krémet: a hozzávalókat egy tálban 5-6 perc alatt kihabosítjuk.
  3. Az epret egy gyorsforralóban felforraljuk eritrittel. 10-15 perc rotyogtatás után elzárjuk és leturmixoljuk. Kb. 5 percet pihentetjük, és amikor már annyira nem forró, elkeverjük benne a zselatint. Ezután kis adagokban belekeverjük a krémbe.
  4. Az epres krémet ráöntjük a kihűlt blondie-ra. Minimum 2 órára hűtőbe rakjuk (akár egy éjszakát is állhat). Kockára vágva, eperszemekkel díszítve tálaljuk

Epres sajttorta

Blondie epres cukormentes sajttora

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!