-+=
Olvasási idő: 2 perc

Hőség ide vagy oda, ma is betévedtem sütni a konyhába – egy 10 perces “megúszós” barackos sütit 🙂 Pillanatok alatt kész, ellenben mesésen finom útravaló strandra, túrára, bárhova 🙂 Naaaa, kinek van 10 perce? Belefér az életetekbe egy kis barackos szuperpite? Természetesen cukor-, liszt- egyéb vackoktól mentessége garantált 😀

Érdekesség! Aki szemfüles, az észrevehette, hogy a Peak kazein palettája bővült – méghozzá egy barackos-joghurtos kazein porral. Aki őszibarack imádó, az csapjon le rá, mert nagyon durván intenzív a barack íze, de a dobozt kibontva is már gyümölcsillatba fog borulni a térség :))

Na de! Már többször javasoltam Nektek, hogy a kazein a legjobb fehérje por a sütéshez – mert állagra olyan, mint a liszt, és a tejsavóval ellentétben NEM SZÁRÍTJA ki a sütit!!! Így nem kell bele plusz zsír és olyan állaga lesz, mint amit a liszttől várnánk – persze más élettani hatásokkal 🙂

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

A barackos kazein olyan cucc, amit muszáj sütibe kipróbálni – mert meglepő mód nagyon is megmarad a barack íz sülés után is. Szóval tudom, ez itt a reklám helye… 😀 … de ha szereted az őszibarackot, és annak minden megnyilvánulását, ezt a fehérje porocskád ne hagyd ki 🙂


Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20-25 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
  • 250 gramm zsírszegény túró
  • 150 gramm natúr joghurt
  • 90 gramm (gluténmentes) zabpehelyliszt
  • 50 gramm Peak Micellar Casein fehérjepor barack-joghurt íz
  • 3 db tojás (L vagy XL)
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 evőkanál citromlé (50%-os)
  • ízlés szerint édesítő
  • ízlés szerint fahéj
  • 3 db őszibarack
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20-25 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
  • 250 gramm zsírszegény túró
  • 150 gramm natúr joghurt
  • 90 gramm (gluténmentes) zabpehelyliszt
  • 50 gramm Peak Micellar Casein fehérjepor barack-joghurt íz
  • 3 db tojás (L vagy XL)
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 evőkanál citromlé (50%-os)
  • ízlés szerint édesítő
  • ízlés szerint fahéj
  • 3 db őszibarack
Elkészítés
  1. A tészta hozzávalóit - a barackok kivételével - turmixold össze, majd öntsd bele egy szilikonos vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe.
  2. A barackokat vágd fel, szórd meg egy kis édesítővel, ha még éretlenek... és ízesítsd fahéjjal!
  3. Rétegezd a barackokat a süti tetejére.
  4. Előmelegített sütőben, 180 fokon süsd 20 percig, majd zárd el, és hagyd benne kihűlni. Akkor a legfinomabb, ha másnap, behűtve fogyasztod - ha aznap ennéd, akkor is érdemes megvárni még kihűl, és áll legalább pár órát, hogy elillanjon a nedvessége 🙂

Több túrós süti recept ITT!

őszibarackos pite

őszibarackos túrós pite

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!