-+=
Olvasási idő: 2 percEgyszerűen rajongunk a tiramisuért, odáig vagyunk érte. A hagyományos verzión keresztül egészen az extrább ízesítésig. Ide vele mind!
Omlós, krémes, ínycsiklandozó. De most milyen verziót is hoztunk Neked? Hát ez most egy igazi ínyencség lesz, amelynek nem más az alapja mint a pisztácia.
Peak-tipp! Ha igazi gourmet vagy, akkor bátorkodj kalandozni a Peak CUKORMENTES krémjei között is – hiszen egyik sem tartalmaz felesleges kalóriákat! Egy kókuszkrémes tiramisu is mesés!
A Peak Slim Mug Cake – bögrés süti port meg egyszerűen imádjuk. Pikk-pakk megvan, gyors és nem csak sütik alapját, de akár babapiskótát is tudunk helyettesíteni vele.
Ebből készült el a cukormentes pisztácia tiramisu pohárkrémem is. Ezt a receptet kicsik és nagyok is bátran elkészíthetik, hiszen elronthatatlan.
Mennyiség |
darab
|
Hozzávalók
Babapiskóta
- 1 csomag Peak Slim Mug Cake - Bögrés sütemény por fehérjével citromos-sajttorta íz
- 100 ml víz
Krém
- 250 gramm natúr Skyr joghurt
- 100 gramm natúr cukormentes pisztáciakrém
- 30 gramm Peak Keep Calm Dessert Casein fehérjepor madártej ízben
- ízlés szerint eritrit
Teteje
- 100 gramm víz
- 50 gramm natúr cukormentes pisztáciakrém
- ízlés szerint eritrit
Hozzávalók
Babapiskóta
Krém
Teteje
|
Elkészítés
- A bögre süti port keverd össze a vízzel, majd öntsd egy mikrózható edénybe. 2 perc alatt megsül mikróban.
- A krém hozzávalóit alaposan keverd össze.
- A kész megsült bögre sütit vágd fel kis kockákra. Egy pohár aljára tegyél 4-5 db piskótát, majd mehet rá a krém, majd ezt ismételd meg még egyszer.
- A tetejére a pisztáciakrémet lazítsd fel kis vízzel, mehet bele az eritirt majd csorgasd rá a pohárkrémek tetejére.
- Felaprított pisztáciával díszítheted!