1 összetevő – 2 perc – és már eheted! Készítsd el velem az ÚJ KOLLAGÉNES PALACSINTAPORBÓL A GOFRIT is! Igen, igazi 2 in 1 termék, mert nemcsak palacsintát, de bizony CSAK VÍZ hozzáadásával Gofrit is tudsz csinálni!
Miért kell kollagén ebbe a Palcsinta-gofri porba?
Tudod… Roppant kritikus vagyok – de erre a kollagénes palacsintaporra NINCSENEK SZAVAK! Vagyis de…! Überbrutálfinom, puha, szaftos, tekerhető és egy ÁLOM vele dolgozni. Ahogy a videóban is láthatod. És ez a hozzáadott kollagén miatt van. Az az igazság, hogy magas proteintartalmú palacsintát nehéz úgy sütni, hogy ne legyen száraz, törős, rágós. Ebbe a hibába mi is belefutottunk. A kollagén miatt viszont PUHA és SZAFTOS lesz a tészta textúrája, akár amit a mama csinált!!!
A világért sem kell túlgondolni a diétát – mi nők szoktunk mindent bonyolítani! Mert ilyen egyszerű, finom GYORS KAJÁKAT is ehetsz diétában – vagy pár perces dolog, de HATALMAS LÉPÉSEKET jelent egy egészségesebb élet felé. Hasonlóan gondolkodtam, mikor a KEZDŐKNEK IS szóló diétás nasi csomagot összeraktam, ITT nézheted!
Nézd meg a VIDEÓBAN, milyen egyszerű, és hogy TÉNYLEG megsül ez a palacsintapor akár GOFFRINAK IS!
Előkészítés | 2 perc |
Sütés/főzés | 2 perc |
Mennyiség |
db
|
- 100 gramm Skyr joghurt
- 2 evőkanál Peak Málna Mousse Meringue 250g
Hozzávalók
A gofri tészta
A tetejére
|
- Összekeverünk 1 adag (50g) Peak Protein Pancake with collagen palacsinta port 120 ml vízzel vagy tejjel (lehet laktózmentes vagy növényi alapú is) és a szokásos módon gofrisütőbe töltsük.
- Tipp: a keverést leegyszerűsítheted, ha shakerben csak összerázod a port és a folyadékot.
- A sütéshez használj Kalóriamentes olajspray-t, amitől garantáltan nem ragad le, és a diétádat sem teszed tönkre vele.
- Kedvenc AZONNAL kenhető-ehető Peak krémeddel töltheted, tekerheted!