-+=
Olvasási idő: 2 perc

NULLA szénhidráttal, minimális kalóriával! Kár, hogy illatot és ízt nem tudok adni Facebookon keresztül…Maga a mennyország!!!

Tarol az ÚJ diétás HUNGARIKUM süti: itt a Somlói galuska pohárkrém, szénhidrátszegényen – A magyar süti ízű fehérjék tiszteletére!

OFF: Kérdeztétek milyen ízű az új Somlóis fehérje, így összegyűjtöttem amiket eddig írtatok:

  • “Én a somloisat rendeltem. Nagyon finom, csak ajanlani tudom. Kicsit rumos, puncsos ize van.Isteni:) Legkozelebb a zserbosat fogom kipobalni…” Huszár Andi (Peak Girl Zárt csoport)
  • “Ez a “Somlói” palacsinta desszert. Brutál finom. Férjem is úgy ette h. nyoma nem maradt!!!” Bacsa Veronika (Peak Girl Zárt csoport)
  • “Nagyon finom és krémes most kostoltam meg mint egy desszert olyan csak egészséges. Tuti ha elfogy rendelek meg belole es nagyon jo rumos csokis dios ize van nagyon kremes))” Szabó Donatella
  • Végül én: “Nekem – aki bármennyi diókrémbe bele tudna fulladni… isteniii. Lágyan rumos-diós-tejes csokis… nah, hát tudja amit egy somlói tud!” Tőke Szilvi (recept szerzője:))

És ha bejönnek a villám fehérje sütik, akkor hasonló módszerrel a szénhidrátmentes zserbóóóó, vagy dobostorta is kivitelezhető!

Black Friday! 33% OFF Mindenre a PeakShopban + 1 doboz Cukimentes Szaloncukor is a Tiéd!

BÓNUSZ VIDEÓ, ha SOMLÓI FAN VAGY! … és ha szereted a DESSZERTPALACSINTÁKAT, akkor nézd meg hogyan készül a Somlói galuska DE palacsinta, full diétásan! – Recept pedig lenn!

 

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
Piskóta
Csoki krém:
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
Piskóta
Csoki krém:
Elkészítés
  1. A tojásokat válaszd ketté, a fehérjét verd fel kemény habbá! A tojássárgáját és a többi hozzávalókat keverd össze. A végén óvatosan keverd bele a felvert tojáshabot,hogy ne törjön! Nagyon sima folyékony piskóta tésztát kell, hogy kapj.
  2. Sütőpapírral bélelt tepsibe süsd 180 fokon 20 percet. Ha kész, hagyd kihűlni, majd vágd fel kis kockákra.
  3. A csokit vízgőz felett olvaszd fel kis kókuszolajjal. Majd öntsd fel tejjel és keverd el benne a fehérjét. Pudingszerű krémet kell, hogy kapj.
  4. Keverd össze a vaníliás krém hozzávalóit is. Szintén pudingszerű állagot kell, hogy kapj.
  5. A pohár aljára rakd a piskótákat, locsold meg pici kávéval, mehet rá a csokiöntet és apróra tört dió. Majd ismét piskóta, pici kávé, vaníliaöntet, dió, piskóta, csokiöntet, kávé és a tejszín!

Így készül a ZSERBÓS palacsinta!

somlói galuska

somlói galuska pohárkrém

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.