-+=
Olvasási idő: 2 perc

Jelentem! A Peak Bundázó porból ilyen fain kenyér-szendvics készíthető!

Mi ez a Bundázó por?

Alapvetően a Peak Bundázó porhoz akár CSAK VÍZ kell, és máris bármit kiránthatsz vele FEHÉRJEDÚSAN és GLUTÉNMENTESEN – de akár sós palacsintát, tortillát és pizzát is készíthetsz. Felhasználása sokoldalú, szóval merj vele kísérletezni, ha van kedved.

Ez az első “szendvics recept” amit készítettünk belőle:

Mivel van benne tojás-zabliszt-fehérje így igazából adott volt az ötlet, hogy egy serpenyős villám szendvicset készítsek belőle. Tényleg csak pár perc, de az eredmény egy finom SZENDVICS-helyettesítő, amit magunkkal vihetünk túrákra, munkába, vagy csak úgy reggelire, vacsira!

Nézd meg videón, mennyire egyszerű:

Totálisan Ingyenes a kiszállítás! + 33%OFF mindenre! Csak pár nap!

Szóval a Peak “hamis” bundás szendvics:

1. Villámgyorsan elkészíthető. Vetekszik a mezei szendvics elkészítési idejével.

2. Magas fehérjetartalmú, és rostdús – NEM LESZEL ÉHES!

3. Praktikus! Könnyen szállítható, nem borul, nem folyik, nem fut, nem szalad. Egyben állva várja, hogy megedd – akár evőeszközök híján!

4. Variálható attól függően mit teszel bele.

5. Elkészítve lefagyasztható, így bármikor csak ki kell olvasztanod, ha nincs eleség a láthatáron!

És utána egy IGAZI KENYÉRREL is megpróbálkozunk!

 

 

Mennyiség
Hozzávalók
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Az élesztőt kézmeleg vízbe morzsoljuk, hozzáadjuk a cukrot, elkeverjük, meleg helyre tesszük és negyed óra alatt felfuttatjuk.
  2. A lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a braid port, sót, majd mehet bele a felfuttatott élesztő.
  3. Először kézzel elkezdjük kavargatni, utána jól összegyúrjuk. 1 órán át letakarva kelesztjük.
  4. Kinyomkodjuknbelőle a levegőt, alulról felhajtogatjuk, majd összecsípjük a tészta szélét és így hosszú hurka alakúra formázzuk.
  5. Egy éles késsel bevagdossuk, 200 fokos sütőben 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.

szénhidrátcsökkentett kenyér

szénhidrátcsökkentett kenyér receptek

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!