Közkívánatra: Szilvás gombócok, krumpli nélkül – full diétásan!
Megoldottuk: ehetsz szilvás gombócot, krumpli nélkül, akár az egész tányérral, diétában!
Megoldottuk: ehetsz szilvás gombócot, krumpli nélkül, akár az egész tányérral, diétában!
-+=
Olvasási idő:2perc
A legtöbben ilyenkor a szilvás gombócot avanzsálnátok át diétás verzióba… hát oké… 🙂 Legyen! Ennek a gombócnak nemcsak a fehérjetartalmát növeltük meg (a túróval) – de a krumplit is ki tudtuk hagyni. Ennek megoldása – hogy a Peak Bundázó-panír porát használtam, ami tökéletesen összetartotta a gombócot, és mellett finom ízt is adott neki.
Szóval alapvetően jól pótolja a krumplis-prézlis dolgot, és a hozzáadott túróval nemcsak egy proteinbomba főétel lett – de bizony a túrógombóc pihepuhaságát is adja. Mondhatni ebben a két “gombóc nagyhatalom” találkozik, diétásan!
Mindent keverj össze és hagyd állni kb. fél-1 órát, hogy szilárduljon a massza.
Formázz vizes kézzel gombócokat és fél szilvát csomagolj bele.
Készítsd el a fahéjas hempergőt: vajon pirítsd át a zabot és a bundázót, végül az ízesítőt. Ha csomós lenne, egy aprítóval szép és homogén morzsát kapsz.
!!Nem lobogó, hanem enyhén gyöngyöző vízbe tedd és a felszínre bukkanástól számítva 2-3 percen belül tedd bele a fahéjas hempergőbe. Jól forgasd át, még forrón!
Szerintem behűtve, másnap a legfinomabb!
Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.